Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta10011.09.20127

9699-2012 (065)

Liikuntatoimen sähköteknisten töiden kilpailuttaminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 100

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen:

Liikuntapalvelukeskus on viimeksi kilpailuttanut sähkötekniset työt joulukuussa 2007. Tuolloin kilpailutuksen voittajaksi valittiin Ennorex Oy, joka toimii edelleen.

Liikuntapalvelukeskuksen sähköteknisiin töihin kuuluvat mm. liikuntapaikkojen ja -hallien ajanotto-, tulospalvelu- ja äänentoistojärjestelmien toiminnoista ja huolloista vastaaminen. Lisäksi kyseessä oleviin töihin kuuluvat liikuntahallien, ulkoilu- ja kuntoreittien ja kenttien valaistushuoltotyöt, kastelu- ja lumetusjärjestelmien sekä liikuntapalvelukeskuksen sähkötoimisten jäänhoitokoneiden huollot.

Sähköteknisistä töistä noin 90 % on huolto- ja korjaustöitä.

Ennorex Oy on tehnyt erinomaista ja erityisen nopeasti ja joustavasti ko. työtä. Vastaava asioiden osaaja on liikuntapalvelukeskukselle ensiarvoisen tärkeä. Tehtäväkenttä on laaja ja erityisosaamista vaativa.

Kilpailutusta ei ole sopimuksen mukaan välttämätöntä tehdä, mutta sopimus on kohta viisivuotias ja sopimus ei salli maksettavan kuin viisi vuotta sitten päätettyä yksikkömaksua (tuntipalkkaa). Muutenkin on hyvä katsoa mitä yrityksillä on tarjottavanaan pitkähkön kilpailutustauon jälkeen.

Sähköteknisten töiden arvo on vuositasolla n. 45.000 euroa (alv.0 %).

Hankinta- ja logistiikkakeskus anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää sähköteknisten töiden kilpailutusprosessi yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan sähkötekniset työt. Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

valpKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus