SOPIMUS                  Liite 3

Sopijaosapuolet:   Turun kaupunki ja Mesaani-Kiinteistöt Oy

Sopimuksen      Mesaani-Kiinteistö Oy:n omistamassa kiinteistössä (os. Kannuskatu 4) sijaitsevan      Uittamon Uimahallin avustaminen ja ylläpitäminen 2012.

kohde:      

 

Sopimuksen sisältö:   

         

1.Turun kaupunki suorittaa vuonna 2012 kiinteistöyhtiölle toiminta-avustuksena 9 293,50 € (yhdeksäntuhattakaksisataayhdeksänkymmentäkolme euroa ja viisikymmentä centtiä).

 

2.Uimahalli ja sen laitteet on sopimusvuonna pidettävä kiinteistöyhtiön toimesta ja kustannuksella sellaisessa kunnossa, että uimahallin käyttö tarkoitukseensa on mahdollista ja että hoidon kohdalla noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita.

 

3.Kiinteistöyhtiö sitoutuu käyttämään saamansa avustuksen uimahallin ylläpitokustannusten peittämiseen ja suostuu siihen, että kaupungilla on mahdollisuus tarkastaa ylläpitäjän ja/tai vuokralaisen kirjanpitoa uimahallitoiminnan osalta.

 

4.Kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että uimahalliin uimaan pääsevät hallin normaaleina aukioloaikoina koko vuoden, turkulaiset sotaveteraanit veloituksetta sekä alennusryhmien hinnalla ne asiakkaat, jotka ovat saaneet Turun sosiaali- ja terveystoimen lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin kirjallisen suosituksen. Suositus on voimassa vuoden antopäivästä.

 

5.Kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että turkulaisille uimaseuroille varataan mahdollisuus varata rata-aikaa arkipäivisin uimareiden harjoittelua varten. Edelleen kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että turkulaisille vammaisyhdistyksille varataan mahdollisuus varata allastilaa (hallin ja yhdistysten erikseen sopimina aikoina) vesivoimistelua ja kuntouintia varten. Kaupunki avustaa uimaseuroja ja vammaisyhdistyksiä em. mainitun aikojen käytöstä erillisestä hakemuksesta.

 

6.Mikäli kiinteistöyhtiö ei noudata tämän sopimuksen mukaan sille kuuluvia velvoitteitaan, on kaupungilla oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi. Kiinteistöyhtiö on tällöin velvollinen palauttamaan kaupungille sen avustuksen, jonka kiinteistöyhtiö on mahdollisesti jo nostanut siltä vuodelta, jolloin sopimusrikkomus ilmeni.

 

7.Tämä sopimus tulee voimaan liikuntalautakunnan päätöksen tultua lainvoimaiseksi ja on voimassa uimahallin lopulliseen sulkeutumiseen vuonna 2012 asti.