Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5517.04.201217

10223-2011 (061)

Impivaaran Uimahallin lähtötelineiden päälle asennettavien kansien hankinta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 55

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen ja uimalaitosten johtaja Oskari Nummi:

Liikuntalautakunta päätti 13.9.2011 § 117 valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2011 aikana Impivaaran uimahalliin tarvittavat lähtötelineet. Hankintaa varten on varattu määräraha Impivaaran uimahallin ensikalustamismäärärahoista.

Uimahalliin tulee hankkia rakennusurakkaan kuuluneiden lähtökorokkeiden päälle asennettavissa olevat kansilevyt, joissa on takajalan tuen säätömahdollisuus sekä sisäinen varaslähtötunnistin.

Liikuntapalvelukeskus on pyytänyt viideltä eri toimittajalta (Unidors Oy, Kerko Sport Oy, Vesi Vesterinen Oy, Suomen allaslaite Oy ja Alge Timing Oy) tarjousta em. telineistä ja ainoastaan yhdellä toimittajalla on tarjota malli, joka soveltuu käyttöön. Kaksi toimittajista ilmoitti, ettei pysty toimittamaan pyydettyä mallia ja kaksi toimittajaa eivät vastanneet lainkaan.

Esitetyn kaltaisen lähtötelineen kantta valmistaa vain Omega ja ainoa Omegan toimittaja on Unidors Oy. Unidors Oy on toimittanut tarjouksen nykyisten lähtötelineiden päälle asennettavista kansista asennustöineen. Muilla toimittajilla ei ole tarjota tarkoituksen mukaista tuotetta, joten kilpailuttaminen ei ole tarpeellista ja hankinta suoritetaan suorahankintana.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että Impivaaran uimahallille hankitaan suorahankintana ainoalta ko. mallia tarjoavalta toimittajalta Unidors Oy:ltä 18 kpl tarjouksen mukaisia lähtökorokkeiden päälle asennettavia OSB12 päällistä paikalleen asennettuna kokonaishintaan 36.090,00 € (alv.0 %).

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedUnidors Oy
tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus
tiedLaakso Sanna
tiedMäkynen Ilkka