Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5417.04.201216

3112-2012 (111)

Esitys uimalaitosten johtajan toimen (vak.nro 403920) lakkauttamisesta ja uimalaitosten johtajan viran perustamisesta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 54

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Uimalaitosten johtajan toimi (vak.nro 403920) tulee lakkauttaa ja vastaava virka perustaa, koska uimalaitosten johtajan tehtäviin kuuluu hallinnollisten päätösten tekeminen. Uimalaitosten johtaja tekee mm. hankintapäätöksiä. Tehtäväkohtaista palkkausta tulee tarkistaa, koska uimalaitosten johtajan työmäärä ja työn vaativuus on kasvanut Impivaaran uimahallin avauduttua. Virkaan esitetty tehtäväkohtainen palkka 2 697 euroa kuukaudessa vastaa hinnoittelemattomien tehtävien vaativuusarviointia.

Uimalaitosten johtajana tehtäviin kuuluu uimalaitosten allas- ja kuntosalitoimintojen suunnittelu ja johtaminen, asiakaspalvelun ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, hankintojen valmistelu ja hankintapäätösten tekeminen, uimalaitosten henkilöstön esimiehenä toimiminen ja taloudesta vastaaminen. Uimalaitos kokonaisuuteen kuuluu Impivaaran, Petreliuksen ja Lausteen uimahallit, Samppalinnan ja Kupittaan maauimalat sekä Paattisten kuntosali ja allasosasto.

Liite 1Esitys uimalaitosten johtajan toimen lakkauttamisesta ja viran perustamisesta

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää esittää hallintojaostolle liitteen mukaisesti uimalaitosten johtajan toimen lakkauttamista ja uimalaitosten johtajan viran perustamista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallituksen hallintojaosto


Liitteet:

Liiklk § 54
Liite 1:Esitys uimalaitosten johtajan toimen lakkauttamisesta ja viran perustamisesta