Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 146 15.11.2011 9

12665-2011 (032)

Anomus Puolalan koulun liikuntasalin maksuttomasta käytöstä työttömien joulujuhlaan

Tiivistelmä: -

Liiklk § 146

Liikuntapalvelupäällikkö vs. Päivi Ekdahl:

Turun työttömien joulujuhlan järjestäjätahot (Turun kristilliset seurakunnat ja Turun vapaiden seurakuntien viestintäyhdistys A&O ry) anovat Puolalan koulun alasalin maksuttomasti käyttöönsä 3. – 4.12.2011 työttömien joulujuhlaa varten. Tila on varattu joulujuhlaa varten liikuntajohtajan päätöksellä hinnaston mukaisella hinnalla 16,50 €/ tunti. Kahden päivän varauksella hinnaston mukainen hinta tulisi olemaan 330 €. Työttömien joulujuhlan järjestäjät anovat maksutonta käyttömahdollisuutta tai alennettua hintaa heidän perinteiseen joulujuhlaansa.

Työttömien joulujuhla on järjestetty 15 kertaa Puolalan koulun liikuntasalissa ja tilat ovat olleet tähän asti maksuttomia. Järjestäjätahot ovat saaneet myös ruokasalin ja keittiön tilat maksuttomasti käyttöönsä. Tilaisuudessa on ollut vuosittain noin 650 – 1000 osallistujaa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että työttömien joulujuhlan järjestäjät saavat Puolalan koulun alasalin maksuttomasti käyttöön 3.-4.12.2011 työttömien joulujuhlan järjestämistä varten edellyttäen, että järjestäjät huolehtivat tilan siivouksesta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Päätös asiassa tehtiin äänin 8-3.

Päätökseksi tulleen esittelijän ehdotuksen puolesta äänestivät Alanen, Heinonen, Lindeberg, Luoma, Nieminen, Rautee, Vehviläinen ja Sutela.

Mäenpään Virtasen kannattamana tekemän ehdotuksen puolesta, että liikuntalautakunta päättää, ettei työttömien joulujuhlan 3.-4.12.2011 Puolalan koulun alasalissa järjestäjille myönnetä tiloja maksuttomasti käyttöön, koska kysymyksessä ei ole liikunnallinen tapahtuma ja että maksuna peritään normaalihinta 16,50 €/h sekä edellytetään, että järjestäjät huolehtivat tilan siivouksesta, äänesti lisäksi Johansén.

Tommola pidättäytyi äänestyksestä.

Viljamaa oli poissa kokouksesta.

Jakelu

tiedRitva Rantanen
tiedTurun Kristilliset srk:t ja Turun vapaiden srk:tien A&O ry
tiedAhola Kaija
tiedIkäläinen Jenni
tiedLaakso Sanna