Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 147 15.11.2011 10

12883-2011 (032, 643)

Anomus Liikuntavuoden ensi-ilta -tapahtuman maksuttomuudesta Parkin kentällä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 147

Liikuntapalvelupäällikkö vs. Päivi Ekdahl / liikuntasihteeri Martti Raikasniemi:

Kulttuuripääkaupunkivuonna 2011 on järjestetty joka kuukausi Kulttuurikuntoilun keskuspuisto-hankkeeseen liittyvä kulttuuria ja liikuntaa tavalla tai toisella yhdistelevä tapahtuma. Tapahtumilla on pyritty löytämään uusia tapoja yhdistää kulttuuria ja liikuntaa eri-ikäisille ihmisille. Kulttuurivuoden tapahtumat avasi Liikuntavuoden ensi-ilta loppiaisena Parkin kentällä.

Liikunnan ensi-ilta tapahtumia on järjestetty usean vuoden ajan loppiaisena yhteistyössä kulttuuritoimen ja yhdistysten kanssa. Liikuntapalvelukeskus on järjestänyt tapahtumaan liittyen Parkin kentällä yleisötapahtuman, joka on toiminut myös tekojääkentän talvikäytön vauhdittajana. Kulttuurikuntoilun keskuspuiston ohjausryhmä haluaisi järjestää vielä Liikuntavuoden ensi-ilta-tapahtuman 6.1.2012 klo 12–17 yhteydessä Kulttuurikuntoilun keskuspuistohankkeen  päätöstapahtuman.

Liikuntavuoden ensi-illasta on tarkoitus tehdä näyttävä tapahtuma Parkin kentällä. Ohjelmassa on monipuolista luisteluliikuntaa kaiken ikäisille. Tapahtumassa on huomioitu myös erityisliikunta. Tapahtumassa esiintyy Turun filharmoninen orkesteri screenin välityksellä. 

Tapahtumalla on tarkoitus houkutella iloisen luisteluliikunnan pariin uusia asiakkaita ja tarjota niin uusille kuin vakioasiakkaillekin kulttuurinen ja liikunnallinen elämys. Liikkumaan aktivoinnin näkökulmasta tapahtuma on erinomainen paikka tavoittaa uusia asiakkaita liikunnan pariin.

Parkin luistelukentän hinta on maksuryhmä 2:lle 22 €/t. Yleisöluistelu maksaa viikonloppuisin 1 €/ hlö. Esitän, että liikuntalautakunta päättää myöntää maksutta Parkin kentän Liikunnan ensi-iltatapahtuman käyttöön 6.1.2012 ja myöntää tapahtumaan vapaan sisäänpääsyn.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Parkin kentän Liikunnan ensi-iltatapahtumaan maksutta 6.1.2012 ja päättää myöntää tapahtumaan asiakkaille vapaan sisäänpääsyn klo 11–17.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAhola Kaija
tiedIkäläinen Jenni
tiedLaakso Sanna
tiedPyöli Ismo