Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 89 14.06.2011 9

7230-2011 (061)

Impivaaran uimahallin kuntosalilaitehankinnan kilpailutuksen käynnistäminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 89

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen:

Impivaaran uimahalliin tulee kolme kuntosalitoimintaan tarkoitettua tilaa. Liikuntatoimen kuntosalityöryhmä on tutustunut eri laitevalmistajien tuotteisiin ja palvelujen tuottajiin. Työryhmässä on laaja joukko eri osaamisalueiden ammattilaisia. Työryhmä on päätynyt esittämään liikuntalautakunnalle seuraavaa jakoa tulevien salien käytöstä:

Iso, 250 m²:n kuntosali, olisi tarkoitettu kaikille yli 15 -vuotiaille kuntosaliharrastajille. Toinen kuntosali n. 130 m², suunnattaisiin ohjaustoiminnan tarpeisiin ja mm. erityistä tukea vaativia asiakkaita varten. Molempien salien käyttäjille tulee lisäksi erillinen ns. lämmittelysali, joka on kooltaan n. 70 m². Kaikkien salien suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon myös uimareiden tarpeet.

Liikuntalautakunnan budjettiin on varattu Impivaaran uimahallin ensikertaiseen kalustamiseen 840.000 €. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja sopimusten tekemisen. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet ja kuntosalivälineiden kriteeristön yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Kuntosalityöryhmä anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää Impivaaran uimahallin kuntosalivälineiden kilpailutusprosessi yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2011 aikana Impivaaran uimahalliin tarvittavat kuntosalilaitteet.  Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus