Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 75 10.05.2011 7

4374-2011 (654, 664, 002)

Jalkapallokuplahallin hoito- ja yhteistyösopimus

Tiivistelmä: -

Liiklk § 75

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

Liikuntalautakunta hyväksyi kokouksessaan 12.4.2011 § 61 periaatteelliset ehdot jalkapallokuplahallin sijoittamisesta Impivaaran keinonurmikentälle.

Liite 1Ehdotus hoito- ja yhteistyösopimukseksi Javenture Oy:n ja liikuntatoimen välille

Maanvuokrasopimus tehdään yhtiön ja Kiinteistöliikelaitoksen kesken.

Liikuntatoimi on pyytänyt asiasta myös Suomen Palloliiton Turun piirin lausuntoa. SPL Turun piiri puoltaa hallin rakentamista ja näkee sen tärkeänä jalkapallon olosuhdeparannuksena. Kaikki piirin mielipidekyselyyn vastanneet seurat olivat asian suhteen yksimielisen myönteisiä.

Jalkapalloilun osalta halli tuo suuren parannuksen turkulaisseurojen talvikauden harjoitusolosuhteisiin ja hanketta on pidettävä erinomaisena yhteistyömallina kaupungin ja yksityissektorin kesken.

Hankkeen haittapuolena on tuotava esiin, että viime vuosina ko. kenttää länsi- ja pohjoispuolella kiertävän ajotien päälle talvikausiksi lumetetulle hiihtouralle on suunniteltava uusi reitti. Asia pyritään ratkaisemaan lumettamalla viereistä kuntorataa sekä käyttämällä hyväksi jousiammuntaradan aluetta.

Tavoitteena on, että halli on pystyssä suunnilleen käyttökauden alkaessa lokakuussa 2011. Kesäkaudella (n. 10.4. -10.10.) liikuntatoimen nykyiset asiakasryhmät mm. turkulaisseurat, saavat kentän käyttöönsä entisin vuokraehdoin, kuitenkin sillä muutoksella, että halli on katettuna vuoden ympäri.

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä liitteenä 1 olevan sopimusehdotuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedJaventure ry
tiedKiinteistöliikelaitos


Liitteet:

Liiklk § 75
Liite 1:Ehdotus hoito- ja yhteistyösopimukseksi Javenture Oy:n ja liikuntatoimen välille