Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 86 08.06.2010 14

6916-2010 (032)

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n anomus hinnanalennuksesta kesäliikuntapäiville

Tiivistelmä: -

Liiklk § 86

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry/ toimialapäällikkö Teemu Lakkasuo 7.4.2010:

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry on urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten henkilöiden sekä elinsiirtoväen liikunnan harrastamisen ja kilpailemisen mahdollisuuksia ja olosuhteita.

VAU ry järjestää valtakunnalliset kesäliikuntapäivät 12.-13.6.2010 Turussa. Osallistujia odotetaan 200–300. Kesäliikuntapäivät on harrasteliikuntatapahtuma, jossa osallistujat voivat kokeilla erilaisia lajeja ja kisailla niissä. Lajeina ovat mm. boccia, petangue, tennis, kuula, kiekko, pallonheitto, korkeus, pituus, juoksumatkat, sokkopingis, sulkapallo.

Varaukset on tehty Paavo Nurmen Stadionille, ylä- ja alahiekkakentille sekä Peltolan koululle. Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus, paikallisseurat ja eri lajiliitot.

Anommekin teiltä asiakashintaryhmän 2. hintaa, joka olisi meille sama kuin paikallisseuroille.

Liikuntapalvelupäällikkö vs. Päivi Ekdahl:

VAU ry palvelee kaiken ikäisiä liikunnanharrastajia koko elämänkaarella. VAU:n toimialoja ovat nuorisotoiminta, harrasteliikunta, kilpa- ja huippu-urheilu ja järjestötoiminta.

VAU ry anoo valtakunnallisten 12.-13.6.2010 Turussa pidettävien kesäliikuntapäivien vuokrahintaa asiakashintaryhmän 2 hinnan mukaan (subventio 80 %). Hinnaston mukaan kansalliset lajiliitot sekä liikunta- ja urheilujärjestöt kuuluvat asiakasryhmä 3:een (subventio 50 %).

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää VAU ry:lle 12.–13.6.2010 kesäliikuntapäivien järjestämistä varten liikuntapaikkojen hinnat asiakasryhmä 2 mukaan.

PäätösLiikuntalautakunta päätti Moisanderin ehdotuksesta Mäenpään kannattamana yksimielisesti tapahtuman luonteen vuoksi myöntää ko. liikuntapaikat maksutta VAU ry:lle 12.–13.6.2010 kesäliikuntapäivien järjestämistä varten.

Jakelu

tiedSuomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry
tiedAhola Kaija
tiedIkäläinen Jenni
tiedPyöli Ismo