Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 65 11.05.2010 10

5514-2010 (643)

Anomus Veritas Stadionin käyttämisestä Ystävyyskaupunkiturnauksen loppuotteluihin

Tiivistelmä: -

Liiklk § 65

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Johtosäännön mukaisesti liikuntalautakunnan toimivaltaan kuuluu päättää kaupungin tilaisuuksien järjestämisestä Veritas Stadionilla stadionia hallitsevan yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Kupittaan Stadion Oy:n ja Turun kaupungin välillä 14.10.2002 tehdyssä hoito- ja yhteistyösopimuksessa sanotaan, että stadionin jalkapallokenttää saavat otteluissaan käyttää kahdella ylimmällä sarjatasolla pelaavat turkulaiset joukkueet. Lisäksi sopimuksessa sanotaan, että kaupunki saa oikeuden järjestää korvauksetta omaan toimintaansa liittyviä tilaisuuksia stadionilla enintään neljän päivän ajan vuodessa edellyttäen, että tilaisuuksien järjestäminen ei haittaa stadionin muuta käyttöä.

Liikuntalautakunnan kuuluu päättää anomuksiin liittyen siitä, onko tapahtuma kaupungin omaan toimintaan liittyvä maksuton tapahtuma.

Inter, TPK, TPS, TuTo ja ÅIFK järjestävät kansainvälisen ystävyyskaupunkiturnauksen 23.–25.7.2010. Järjestelytoimikunta anoo Veritas Stadionia käyttöönsä veloituksetta turnauksen pronssi- ja finaaliotteluihin. Nämä ottelut pelataan 25.7.2010. Samana iltana pelataan myös Veikkausliigan ottelu.

Liite 1Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus

 

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta hyväksyy Ystävyyskaupunkiturnauksen anomuksen ja luovuttaa Veritas Stadionin korvauksetta turnauksen käyttöön 25.7.2010. Sateen sattuessa tai muuten olosuhteiden niin vaatiessa ottelu siirretään liikuntapalvelukeskuksen työnjohtajan harkinnan mukaan pelattavaksi muulle kentälle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKupittaan Stadion Oy
tiedYstävyyskaupunkiturnauksen järjestelytoimikunta
tiedIkäläinen Jenni
tiedPyöli Ismo
tiedVirtanen Jukka


Liitteet:

Liiklk § 65
Liite 1:Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus