Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 50 13.04.2010 9

4253-2010 (643)

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n anomus Veritas Stadionin käytöstä hyväntekeväisyystapahtumaan 4.6.2010

Tiivistelmä: -

Liiklk § 50

Liikuntapalvelupäällikkö vs. Päivi Ekdahl:

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry anoo lapsisyöpäpotilaiden hyväksi pelattavaa hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelua varten käyttöönsä Veritas Stadionia oheistiloineen maksutta käyttöönsä perjantaina 4.6.2010 klo 16.00 - 21.30.

Liikuntatoimen johtosäännön mukaan liikuntalautakunnan toimivaltaan kuuluu päättää kaupungin tilaisuuksien järjestämisestä Kupittaan stadionilla stadionia hallitsevan yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti ja vahvistaa liikuntapaikkojen käytöstä perittävät maksut. Liikuntajohtaja päättää liikunta- ja ulkoilupaikkojen käyttämisestä tilapäisesti muihin kuin liikunta- ja ulkoilutarkoituksiin.

Kupittaan Stadion Oy:n ja Turun kaupungin välillä tehdyssä hoito- ja yhteistyösopimuksessa sanotaan, että kaupunki saa oikeuden järjestää korvauksetta omaan toimintaansa liittyviä tilaisuuksia stadionilla enintään neljän päivän ajan vuodessa edellyttäen, että tilaisuuksien järjestäminen ei haittaa stadionin muuta käyttöä.

Liikuntalautakunnan kuuluu päättää anomukseen liittyen siitä, onko tapahtuma kaupungin omaan toimintaan liittyvä maksuton tapahtuma ja alennetaanko liikuntapalvelukeskuksen hallinnassa olevien liikuntatilojen maksuja anomuksen perusteella.

Tapahtuma on Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n hyväntekeväisyystapahtuma eikä näin liity kaupungin omaan toimintaan. Tapauksissa, joissa tapahtuma ei ole kaupungin omaa toimintaa stadionyhtiö vuokraa kentän ja hallinnassaan olevat tilat tapahtuman järjestäjälle ja liikuntapalvelukeskus laskuttaa stadionyhtiötä hinnastonsa mukaisesti. Stadionyhtiö saa käyttöluvan kenttään liikuntapalvelukeskukselta.

Veritas Stadionilla pelataan Veikkausliigaottelut 31.5. ja 6.6.

Liite 1Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n anomus

Hakijan kanssa on neuvoteltu ja tilaisuus on mahdollista järjestää myös Paavo Nurmen stadionilla.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Paavo Nurmen stadionin maksutta Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n käyttöön perjantaina 4.6.2010 klo 16.00-21.30 lapsisyöpäpotilaiden hyväksi pelattavaan hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelua varten.

 

 

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedLounais-Suomen Syöpäyhdistys ry
tiedIkäläinen Jenni
tiedPyöli Ismo


Liitteet:

Liiklk § 50
Liite 1:Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n anomus