Liite 3

                                                                                                         asia

SOPIMUSMALLI

 

Sopijaosapuolet:                Turun kaupunki ja Mesaani-Kiinteistöt Oy

 

Sopimuksen                      Kiinteistöyhtiön omistamassa kiinteistössä (os. Kannuskatu 4) sijaitsevan

kohde:                               Uittamon Uimahallin avustaminen ja ylläpitäminen 2010.

 

Sopimukset ehdot:            

1. Kaupunki suorittaa vuonna 2010 kiinteistöyhtiölle toiminta-avustuksena

18.649 € (kahdeksantoistatuhatta kuusisataaneljäkymmentäyhdeksän

euroa).

 

2. Uimahalli ja sen laitteet on sopimusvuonna pidettävä kiinteistöyhtiön toimesta ja kustannuksella sellaisessa kunnossa, että uimahallin käyttö tarkoitukseensa on mahdollista. Lisäksi uimahallin hoitamisessa tulee noudattaa terveysviranomaisten antamia ohjeita.

 

3. Kiinteistöyhtiö sitoutuu käyttämään sopimuskautena saamansa avustuksen

uimahallin ylläpitokustannusten peittämiseen ja suostuu siihen, että kaupungilla on mahdollisuus tarkastaa kiinteistöyhtiön kirjanpitoa. Kaupungilla on oikeus tarkastaa myös uimahallin vuokralaisen kirjanpitoa uimahallitoiminnan osalta.

 

4. Kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että turkulaiset sotaveteraanit pääsevät veloituksetta ja Turun kaupungin sosiaalikeskuksen ja terveysviraston alennuskortin omaavat henkilöt 2,5 € (kaksi ja puoli euroa) uimahalliin uimaan hallin normaaleina aukioloaikoina koko vuoden sopimuskauden aikana.

 

5. Kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että turkulaisille uimaseuroille varataan uimahallista allastilaa uimareiden harjoittelua varten kunkin arkipäivän (maanantaista perjantaihin) klo 16-20 välisenä aikana, vähintään 1 (yksi) rata/halli.

 

Tästä uimaseuroille varatusta harjoitteluajasta kaupunki suorittaa korvauksena tarkoitusta varten varatun määrärahan puitteissa. Ko. avustus maksetaan uimaseuralle ja kiinteistöyhtiö laskuttaa uimaseuraa hallin käytöstä.

 

Edelleen kiinteistöyhtiö sitoutuu siihen, että turkulaisille vammaisyhdistyksille varataan uimahallista allastilaa vesivoimistelua ja kuntouintia varten hallin ja yhdistyksen erikseen sopimina aikoina. Tästä yhdistykselle varatusta ajasta kaupunki suorittaa korvauksena tarkoitukseen varatun määrärahan puitteissa. Ko. avustus maksetaan yhdistykselle ja kiinteistöyhtiö laskuttaa yhdistystä hallin käytöstä.

 

6. Mikäli kiinteistöyhtiö ei noudata tämän sopimuksen mukaan sille kuuluvia velvoitteitaan, on kaupungilla oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi. Kiinteistöyhtiö on tällöin velvollinen palauttamaan kaupungille sen avustuksen, jonka kiinteistöyhtiö on mahdollisesti jo nostanut siltä vuodelta, jolloin sopimusrikkomus ilmeni.

 

7.                 Tämä sopimus tulee voimaan liikuntalautakunnan päätöksen tultua lainvoimaiseksi lukien ja on voimassa joulukuun 31. päivään 2010 asti, jolloin sopimus päättyy ilman irtisanomista. Jatkosopimuksista neuvotellaan erikseen vuosittain.

 

8.                 Tätä sopimusta on tehty kaksi (2) yhtäpitävää kappaletta, yksi (1) kummallekin sopijapuolelle.