Liite 2,          asia

SOPIMUSMALLI

 

Sopijaosapuolet:                Turun kaupunki ja Turun Ylioppilaskyläsäätiö

 

Sopimuksen                      Säätiön omistamassa kiinteistössä (os. Rehtoripellonkatu 4) sijaitsevan

kohde:                               Turun Uimahallin avustaminen ja ylläpitäminen 2010.

 

Sopimuksen ehdot:           

 

1. Kaupunki suorittaa vuonna 2010 säätiölle toiminta-avustuksena 22.351 €

(kaksikymmentäkaksituhatta kolmesataaviisikymmentäyksi euroa).

 

2. Uimahalli ja sen laitteet on sopimusvuonna pidettävä säätiön toimesta

ja kustannuksella sellaisessa kunnossa, että uimahallin käyttö tarkoituk-

seensa on mahdollista. Lisäksi uimahallin hoitamisessa tulee noudattaa

terveysviranomaisten antamia ohjeita.

 

3. Säätiö sitoutuu käyttämään sopimuskautena saamansa avustuksen uima-

hallin ylläpitokustannusten peittämiseen ja suostuu siihen, että kaupungilla on mahdollisuus tarkastaa säätiön kirjanpitoa. Kaupungilla on oikeus tarkastaa myös uimahallin vuokralaisen kirjanpitoa uimahallitoiminnan osalta.

 

4. Säätiö sitoutuu siihen, että turkulaiset sotaveteraanit pääsevät veloituksetta ja Turun kaupungin sosiaalikeskuksen ja terveysviraston alennuskortin omaavat henkilöt 2,5 € (kaksi ja puoli euroa) uimahalliin uimaan hallin normaaleina aukioloaikoina koko vuoden sopimuskauden aikana.

 

5. Säätiö sitoutuu siihen, että turkulaisille uimaseuroille varataan uimahallista allastilaa uimareiden harjoittelua varten kunkin arkipäivän (maanantaista perjantaihin) klo 16-20 välisenä aikana, vähintään 1 (yksi) rata/halli.

Tästä uimaseuroille varatusta harjoitteluajasta kaupunki suorittaa korvauksena tarkoitusta varten varatun määrärahan puitteissa. Ko. avustus maksetaan uimaseuralle ja säätiö laskuttaa uimaseuraa hallin käytöstä.

 

Edelleen säätiö sitoutuu siihen, että turkulaisille vammaisyhdistyksille varataan uimahallista allastilaa vesivoimistelua ja kuntouintia varten hallin ja yhdistysten erikseen sopimina aikoina. Tästä yhdistyksille varatusta ajasta kaupunki suorittaa korvauksena tarkoitukseen varatun määrärahan puitteissa. Ko. avustus maksetaan yhdistykselle ja säätiö laskuttaa yhdistystä hallin käytöstä.

 

6. Mikäli säätiö ei noudata tämän sopimuksen mukaan sille kuuluvia velvoitteitaan, on kaupungilla oikeus purkaa sopimus päättymään välittömästi. Säätiö on tällöin velvollinen palauttamaan kaupungille sen avustuksen, jonka säätiö on mahdollisesti jo nostanut siltä vuodelta, jolloin sopimusrikkomus ilmeni.

 

7.                  Tämä sopimus tulee voimaan liikuntalautakunnan päätöksen tultua lainvoimaiseksi ja on voimassa joulukuun 31. päivään 2010 asti, jolloin sopimus päättyy ilman irtisanomista. Jatkosopimuksista neuvotellaan erikseen vuosittain.

 

8.                  Tätä sopimusta on tehty kaksi (2) yhtäpitävää kappaletta, yksi (1) kummallekin sopijapuolelle.