Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 12 19.01.2010 14

15563-2009 (056)

Nuoret seuratoimijoina Turussa -hanke

Tiivistelmä: -

Liiklk § 12

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Liikuntalautakunta on käsitellyt Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ”Nuoret seuratoimijoina Turussa” -hanketta 15.12.2009 § 222. Tällöin liikuntalautakunta sitoutui avustamaan Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:tä vuoden 2010 avustusmäärärahoista myöhemmin täsmentyvällä summalla. Ennen avustussumman ratkaisua lautakunta pyysi hakijaa tarkentamaan esitettyä kustannusarviota.

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on lähettänyt tarkennetun hankehakemuksen. Hankehakemus on liitteessä . Tarkennettu kustannusarvio on liitteen sivulla 6.

Liite 1Hankehakemus

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä liitteen 1 hankehakemuksen ja myöntää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:lle projektiavustusta ”Nuoret seuratoimijoina Turussa” -hankkeeseen 15 100 euroa.

PäätösLiikuntalautakunta päätti hyväksyä liitteen 1 hankehakemuksen ja myöntää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:lle projektiavustusta ”Nuoret seuratoimijoina Turussa” -hankkeeseen maksimissaan 10 000 euroa. Lopullinen avustussumma määräytyy hankkeen toteutuvien kokonaiskulujen ja osanottomäärän perusteella.

 

Liikuntalautakunta muutti yksimielisesti Heinosen ehdottamana Mäenpään kannattamana esittelijän päätösehdotusta siten, että projektiavustuksen kokonaissumma on maksimissaan 10.000 €.

Ennen päätöksen tekoa esittelijä muutti päätösehdotustaan seuraavasti: Liikuntalautakunta päätti hyväksyä liitteen 1 hankehakemuksen ja myöntää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:lle projektiavustusta ”Nuoret seuratoimijoina Turussa” -hankkeeseen max 15 100 euroa. Lopullinen avustussumma määräytyy hankkeen toteutuvien kokonaiskulujen ja osanottomäärän perusteella.

 

 

 

Jakelu

tiedLounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry
tiedAhola Kaija


Liitteet:

Liiklk § 12
Liite 1:Hankehakemus