Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 201 17.11.2009 8

11907-2009 (065)

Ohjaus- ja valvontapalvelu Lasten liikunnan ihmemaa toimintaan

Tiivistelmä: -

Liiklk § 201

 

vs. hankinta-asiantuntija Päivi Aaltonen:

 

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen vs. liikuntapalvelupäällikkö Päivi Ekdahl on pyytänyt 30.9.2009 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Lasten liikunnan Ihmemaan ohjauksesta ja valvonnasta ajalle 1.1.2010 (tavoite) – 31.12.2011.

 

Määräaikaan 28.10.2009 klo 11.00 mennessä tarjouksen toimittivat: Turun nappulaliiga ry/Aunelan nappulat, Turun Pyrkivä, Turun Toverit ry, Turun Weikot, Turun Jury ry, Varsinais-Suomen Yleisurheilu, Varsy ry ja Hirvensalon Voimistelu- ja urheiluseura Heitto Oy.

 

Runosmäen urheilijoiden tarjous saapui määräajan jälkeen. Tarjous oli toimitettu virheelliseen osoitteeseen. Tarjousta ei käsitelty.

 

Tarjoajien kelpoisuuden arviointi:

Turun Pyrkivä ei toimittanut tarjouspyynnössä vaadittavia todistuksia, erillisestä pyynnöstä huolimatta, tarjoajan kelpoisuutta ei näin olleen voida arvioida. Muut tarjouspyynnön määräaikaan mennessä toimittaneet täyttävät tarjoajalle asetetut kelpoisuusvaatimukset.

 

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkastus:

Tarjoajan kelpoisuuden täyttäneiden tarjoajien tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaisia.

 

Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu: Hankinnassa hyväksytään osatarjoukset, siten että tarjouksen voi antaa yhteen tai useampaan toimintapisteeseen.

 

Annetuista tarjouksista valitaan se tai ne, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisimpia.

 

Arviointiperusteina on tarjouspyynnössä ilmoitettu: palvelun hinta ja laatu. Hinnan painoarvo on 50 % (enimmäispisteet 50) ja laadun 50 % (enimmäispisteet 50). Enimmäispistemäärä on 100 pistettä.

 

Vertailua ei tehty, koska eri toimintapisteisiin oli vain yksi hakija.

 

Esitän, että seuraavat yritykset/yhdistykset valitaan hoitamaan lasten liikunnan Ihmemaan ohjausta ja valvontaa ajalle 1.1.2010 (tavoite) – 31.12.2011.

 

Toimipaikka

Yritys

Aunelan koulu

Turun nappulaliiga ry / Aunelan nappulat

Lausteen koulu

Turun Toverit ry

Moision koulu

Turun Weikot

Nummen koulu

Turun Jyry ry

Turun Normaalikoulu ja Kupittaan urheiluhalli

Varsinais-Suomen Yleisurheilu, Varsy ry

Wäinö Aaltosen koulu

Hirvensalon Voimistelu- ja urheiluseura Heitto ry

Turun Lyseo

Ei tarjousta

 

vs. liikuntapalvelupäällikkö Päivi Ekdahl:

 

Ehdotan, että Turun Pyrkivä ry:n tarjous hylätään edellä esitetyin perustein. Edelleen ehdotan, että ajalla 1.1.2010 (tavoite) – 31.12.2011 lasten liikunnan Ihmemaan ohjauksen ja valvonnan hoitavat: Turun nappulaliiga ry / Aunelan nappulat, Turun Toverit ry, Turun Weikot, Turun Jyry ry, Varsinais-Suomen Yleisurheilu, Varsy ry ja Hirvensalon Voimistelu- ja urheiluseura Heitto ry tarjouksissa esitetyin hinnoin.

 

Liikuntajohtajan varahenkilö, hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

 

Ehdotus       Liikuntalautakunta päättää, että Turun Pyrkivä ry:n tarjous hylätään edellä esitetyin perustein. Edelleen liikuntalautakunta päättää, että ajalla 1.1.2010 (tavoite) – 31.12.2011 lasten liikunnan Ihmemaan ohjauksen ja valvonnan hoitavat: Turun nappulaliiga ry / Aunelan nappulat, Turun Toverit ry, Turun Weikot, Turun Jyry ry, Varsinais-Suomen Yleisurheilu, Varsy ry ja Hirvensalon Voimistelu- ja urheiluseura Heitto ry tarjouksissa esitetyin hinnoin.

 

 

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHirvensalon Heitto ry
tiedTurun Jyry ry
tiedTurun Nappulaliiga ry / Aunelan nappulat
tiedTurun Pyrkivä ry
tiedTurun Toverit ry
tiedTurun Weikot ry
tiedVarsy ry