Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 52 10.02.2009 17

1570-2009 (032)

HC TPS Oy:n hinnan alennus Parkin tekojääradalle

Tiivistelmä: -

Liiklk § 52

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Turun Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla perjantaina 20.2.2009 Parkin tekojääradalla jääurheilutapahtuman. Järjestävänä tahona on HC TPS Oy ja mukana on TPS:n edustusjoukkue. Tapahtuma kestää 3 tuntia ja ajoittuu iltapäiväaikaan (klo 12–15). Tapahtuman toteutuksessa on mukana myös Radio Sata.

Tapahtuma on avoin kaikille turkulaisille, vaikkakin pääkohderyhmä on lapset ja nuoret. Yhdessä turkulaisten kanssa liikkumassa ovat myös TPS:n huippujääkiekkoilijat. Tapahtuma sisältää erilaisia pelailuita, kisailuita, vapaata luistelua ja liikunnallista yhdessäoloa.

Liikuntapalvelukeskus suhtautuu myönteisesti tapahtumaan ja tulee olemaan mukana tapahtumassa. Yhdessä pelailu ja jäällä liikkuminen oman idolin kanssa on erinomainen tapa innostaa ja motivoida erityisesti lapsia ja nuoria liikkumaan ja hyvän harrastuksen pariin. Hyvien esikuvien vaikutus liikunnan edistämisessä on merkittävä.

Tilaisuus on myös hyvä mahdollisuus tuoda esiin Parkin tekojääradan monipuolisia liikkumis- ja jääurheilumahdollisuuksia.

Parkin kentän pääsymaksut ovat hinnaston mukaisesti hiihtoloma-aikaan sekä aikuisten että lasten ja nuorten osalta 1 €/krt/hlö. Normaalisti hiihtolomakauden ulkopuolella päiväaikaan ei Parkille peritä pääsymaksua. Koko tekojäärata-alueen varaukselle ei ole hinnastossa määritelty hintaa, mutta vapaaluistelualueen (ei sisällä kaukaloa) hinta on 20 €/t.

Liikuntalautakunta päättää hinnastoon liittyvistä muutoksista. Liikuntapalvelukeskus esittää, että alue annetaan maksutta HC TPS:n käyttöön kaikille turkulaisille avoimeen jääurheilutapahtumaan kolmeksi tunniksi pe 20.2 klo 12–15.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Parkin kentän maksutta käyttöön HC TPS Oy:n koko perheen liikuntatapahtumaan 20.2. ajalle klo 12–15.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Sutelaa ilmoitti olevansa esteellinen, eikä osallistunut asian käsittelyyn.

Puheenjohtajana tämän asian kohdalla oli Luoma.

Jakelu

tiedHC TPS ry
tiedLiikuntapalvelukeskus varaukset