Hankinnan otsikko | Opetuskeittiöiden ja -ravintoloiden hevi-hankinnat |
Hankinnan tyyppi | Tavarahankinta Palveluhankinta |
Hankinnan kohde | Tarkka kuvaus hankittavasta tuotteesta/tuotemääristä tai palvelusta tai vaihtoehtoisesti tiedot erillisellä liitteellä. Hankinnan yksilöinti erillisellä liitteellä |
Hankinnan arvo | 100 000- 150 000 € |
Sijoituspaikka osoitetietoineen (jos eri kuin toimitusosoite) | Ammatti-instituutin opetuskeittiöt |
Toimitusehto | TOP (toimitettuna perille, Finnterms 2001) toimitusosoite DDU (toimitettuna, Finnterms 2001) toimitusosoite Muu, mikä: |
Osatarjous | Ei oteta huomioon Otetaan huomioon siten, että |
Vaihtoehtoinen tarjous | Ei oteta huomioon Otetaan huomioon siten, että |
Toimitusaika tai sopimuskausi | Toimitusaika ilmoitettava tarjouksessa Toimitusaika saa olla enintään tilauksesta sopimuksesta
Sopimuskausi |
Talousarviotili | |
Rahoitus | osto leasing |
Tarjoushinta | Hinta on ilmoitettava kiinteänä verottomana nettohintana Hinnanmuutosperusteet, mikäli hyväksytään: Hinnan tulee sisältää käyttökuntoon asennus tilaajan ilmoittamassa osoitteessa Hinnan tulee sisältää kenelle osoitettu käyttökoulutus omissa tiloissa vai toimittajan tiloissa Hinnan tulee sisältää suomenkieliset käyttöohjeet kpl kieliset huolto-ohjeet Koekäyttömahdollisuus Kilohinta tai kappalehinta / tuote Teknisen sektorin hankinnat: Kiinteät kokonaisnettohinnat Mahdollisia muutoksia varten ilmoitettava kiinteät nettoyksikköhinnat Kiinteät nettoyksikköhinnat |
Vertailuperusteet | Halvin hinta Kokonaistaloudellinen edullisuus sekä arviointiperusteet tärkeysjärjestyksessä (mahdollisesti myös painoarvot):toimitusaika, tuotevalikoiman laajuus
|
Takuuaika ja -ehdot | Takuuaika ja -ehdot tulee ilmoittaa tarjouksessa. Takuuajan tulee olla vähintään |
Huoltoon liittyvät asiat | Tarjotuille laitteille on tarjottava huoltopalvelut: tilaajan toimipisteessä / Turun seudulla. Tarjouksessa tulee antaa selvitys huoltopalveluiden saatavuudesta yhteystietoineen ja varaosien saatavuudesta. Kaikki huoltopalvelut tulee antaa suomen kielellä. Huoltokoulutus henkilölle selvitettävä tarjouksessa |
Kestävä kehitys | Tarjouspyynnössä huomioon otettavat kestävän kehityksen kriteerit (esim. kulutus, päästöt, energia- / ympäristömerkkien vaatimustasoa vastaavat kriteerit jne.) (Kv 26.10.2009 § 239, dnro 5318-2009) |
Asiantuntijaryhmä (tarjouspyynnön valmisteluun osallistuvat henkilöt) | Terhi Hotokka, terhi.hotokka@turku.fi Piia Elo, piia.elo@turku.fi Sari Salmio-Nurminen, sari.salmio-nurminen@turku.fi Tuija Huttunen, tuija.huttunen@turku.fi |
Mahdollisia toimittajia | Vihannespörssi, Kimmon Vihannes, Heinon Tukku |
Huomioitavaa | Nopea ja joustava toimitus, laadukkaat vihannekset ja yrtit, mahdollisuus erikokoisiin myyntieriin, puutepaikkaus, sujuva yhteydenpito toimituksista |
Päättäjä | Lukio- ja ammattiopetuslautakunta |
Tarjouspyynnön allekirjoittaja | Hannu Immonen |
Toimeksiantaja ja päiväys | 8.11.2012 Kasvatus- ja opetustoimi, ammattillisen koulutuksen tulosaluejohtaja __________________________ Hannu Immonen Tulosaluejohtaja |