Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaavoitus keskustan ulkopuolinen alue 
Asemakaavapäällikkö230.08.2024 

5074-2022 (02 08 00, 10 02 03)

Tilaaminen yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen puitesopimuksella Sweco Oy:ltä (ent. Gaia Consulting Oy) aiheesta "Hiilijalanjäljen raja-arvon asettamisen tuki jatkotyön osiot A, B ja C"

Kaavoituksen ulkopuolinen alue, asemakaavapäällikkö Anri Linden:

Hankinnan tausta

Turun kaupunki on kilpailuttanut kaavoituksen asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyn (dnro 5074–2022), joka on sisältänyt osakokonaisuuden 1 yhdyskuntasuunnittelu ja kaavoitus.

​Kaavoitus, keskustan ulkopuolinen alue on pyytänyt suorahankintana tarjousta Gaia Consulting Oy:ltä (Sweco Finland Oy) tarjousta hiilijalanjäljen raja-arvon asettamisen tuelle jatkotyöstä. Kaavoitus yhdessä ilmastotiimin kanssa on tilannut kyseiseltä toimijalta raja-arvon asettamisen aikaisemman työn keväällä 2024. Nyt tilattava työ on jatkotyö kyseiselle työlle ja näin suorahankinnan peruste.

Liite 1​Gaia Consulting Oy:n tarjous​

Asemakaavapäällikkö Anri Linden:​

Päätös​Päätin edellä esitetyin perustein tilata yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen puitesopimuksella Sweco Oy:ltä (ent. Gaia Consulting Oy) Hiilijalanjäljen raja-arvon asettamisen tuki jatkotyön osiot A, B ja C hintaan 11 800 euroa (alv 0%) 22.8.2024 päivätyn tarjouksen mukaisesti.​

Anri Linden

asemakaavapäällikkö

​Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Liite

Jakelu

aoGaia Consulting Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedLång Pekka


Liitteet:

Kypakaku § 2
Liite 1:Gaia Consulting Oy:n tarjous