Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö6927.08.2024 

5832-2024 (02 08 00)

Illenkatu pohjatutkimukset, tilaus

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Anu Kinnari 21.8.2024:

Sorakatupaketin 2–2024 katujen toteutussuunnittelu on käynnissä. Suunnittelua varten tarvitaan täydentäviä maaperätutkimuksia sorakatupakettiin sisältyvälle Illenkadulle.

Turun kaupungin kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on kilpailuttanut sopimuskauden aikana erikseen hankekohtaisesti sovittavien tehtävien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut 31.12.2024 päättyvälle sopimuskaudelle. Kaupunkiympäristölautakunta on kokouksessaan 20.12.2022 § 510 valinnut kilpailutetuille toimialoille puitejärjestelysopimuskonsultit.​

​Geotekniikan pohjatutkimusten toimialalle (GEO, pohjatutkimukset, toimiala 2b) yksi valituista konsulteista on Mitta Oy, jolta kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on pyytänyt puitejärjestelysopimuksen mukaisen tarjouksen Illenkadun täydentävien maaperätutkimusten tekemisestä.

Tehtävän sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 2.7.2024. Konsultin tarjous on kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun näkemyksen mukaan kohtuuhintainen.

Liite 1​Konsultin tarjous​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Liite 2​Kohteen pohjatutkimusohjelma

Infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski:

Päätös​Päätin, että Illenkadun täydentävät maaperätutkimukset hankitaan Mitta Oy:ltä solmitun puitejärjestelysopimuksen mukaisin ehdoin kattohintaan

1 600,00 euroa (alv 0 %). Kattohintaa ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on suunnitteluinsinööri Anu Kinnari.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

Kari Linnakoski

Infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoMitta Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedErme Pia
tiedJärvi Susanne
tiedKaskinen Joonas
tiedKinnari Anu
tiedLinnakoski Kari
tiedSjöberg Sari
tiedSuonpää Kimmo
tiedUrmson Robin
tiedVesala Tiina


Liitteet:

Kypakyts § 69
Liite 1:Konsultin tarjous
Liite 2:Kohteen pohjatutkimusohjelma