Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö 
Kaupunkiympäristöjohtaja14322.08.2024 

5820-2024 (01 01 00)

Hankepäällikön ja hankekoordinaattorin tehtävissä olevien henkilöiden siirtäminen viherympäristön vastuualueelle

Kaupunkirakentamisjohtaja Kimmo Suonpää 21.8.2024:

​Skanssin biodiversiteettipuisto -hankkeeseen vuonna 2024 palkatut hankepäällikkö ja hankekoordinaattori sijoittuvat organisaatiossa kaupunkiympäristön johdon tuen yksikköön kaupunkirakentamispäällikön alaisuuteen. Tehtäviin varatut palkkamäärärahat ovat kustannuspaikalla 40290 KY/Projektit ja hankkeet, kaupunkirakentaminen.

Hanketyön päästyä alkuun on todettu, että henkilöiden olisi parempi sijoittua kaupunkirakentamisen palvelualueen viherympäristön vastuualueelle. Hankepäällikkö Annika Pöyhtärin lähijohtaja olisi vastuualueen päällikkö viheraluepäällikkö Mari Helin ja Selina Raunion lähijohtaja Annika Pöyhtäri. Siirrosta on sovittu asianosaisten kesken.

​Hallintosäännön 99 §:n mukaan palvelukokonaisuuden sisällä tapahtuvasta viran ja toimen sekä sen haltijan siirtämisestä päättää kaupunkiympäristöjohtaja.

Päätös​Päätin siirtää hankepäällikön määräaikaisessa tehtävässä olevan Annika Pöyhtärin ja hankekoordinaattori määräaikaisessa tehtävässä olevan Selina Raunion kaupunkirakentamisen palvelualueen viheralueet -vastuualueelle 22.8.2024 lukien. Tehtäviin varatut palkkamäärärahat ovat kustannuspaikalla 40290 KY/Projektit ja hankkeet, kaupunkirakentaminen.

Christina Hovi

kaupunkiympäristöjohtaja

​oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedHarro-Siiki Anu
tpvHelin Mari
tiedHidén Anne
aoPöyhtäri Annika
aoRaunio Selina
tiedSuonpää Kimmo