Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö6614.08.2024 

5474-2024 (02 08 00)

Pihlajaniemen asemakaava-alue, Rykmentintien meluaidan korkeuden tarkastus, suunnittelun tilaus

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu, infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski 12.8.2024:

Rykmentintielle on asemakaavassa esitetty meluaitaa. Promethor Oy on mitoittanut asemakaavavaiheessa aidan korkeuden. Tämän jälkeen Rykmentintiestä ja meluaidasta on laadittu rakennussuunnitelmat. Rakennussuunnitelmien laatimisen jälkeen on tarpeen tarkistaa melulaskelmin meluaidan korkeuden riittävyys. Tarkoituksenmukaisuussyistä toteutussuunnittelu on pyytänyt Promethor Oy:ltä tarjouksen tarkistuksesta.​

Työn sisältö ja kustannus on esitetty yksityiskohtaisesti konsultin tarjouksessa. Konsultin tarjous on kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.

Liite 1​ Konsultin tarjous

Päätös​​Päätin, että Rykmentintien meluaidan tarkistuslaskelma tilataan Promethor Oyltä kattohintaan 580,00 euroa (alv 0 %), jota ei saa ylittää ilman toteutussuunnittelun suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi. Sopimuksen voi tilaajan puolelta allekirjoittaa kaupungin yhteyshenkilö.

Kari Linnakoski

infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoPromethor Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedJärvi Susanne
tiedLehto Päivi
tiedLinnakoski Kari
tiedSjöberg Sari
tiedSuonpää Kimmo
tiedUrmson Robin


Liitteet:

Kypakyts § 66
Liite 1:Konsultin tarjous