Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö6504.07.2024 

5405-2019 (10 03 01)

Skanssin liikuntapuiston suunnittelu

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Johanna Salmela 8.5.2024:​

Skanssin liikuntapuistoon tarvitaan puistosuunnitelmatasoinen yleissuunnitelma, ST-urakkavaiheen lähtötiedoksi. Seuraavan suunnitteluvaiheen helpottamiseksi, laatutason kannalta merkittävät pinnoitteet, rakenteet ja kalusteet esitetään suunnitelmassa rakennussuunnitelmatasolla. Työ on tarkoituksenmukaista tilata koko Skanssin puistosuunnitelman tehneeltä VSU Maisema-arkkitehdit Oy:ltä.

Kaupunkiympäristötoimialan kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on kilpailuttanut erikseen hankekohtaisesti sovittavien tehtävien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut 31.12.2024 päättyvälle sopimuskaudelle. Kaupunkiympäristölautakunta on valinnut 20.12.2022 § 510 kullekin kilpailutetulle suunnittelutoimialalle puitejärjestelysopimuskonsulteiksi enintään kuusi (6) kokonaistaloudellisesti edullisinta konsulttia.

Yksi Maisemasuunnittelun (toimiala 6, MAS) toimialalle valituista konsulteista on kyseinen VSU Maisema-arkkitehdit Oy, jolta​ toteutussuunnittelu on pyytänyt puitejärjestelysopimuksen mukaisen tarjouksen Skanssin liikuntapuiston suunnittelusta.

Tehtävän sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 29.4.2024 Konsultin tarjous on toteutussuunnittelun kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.​

Liite​Konsultin tarjous 29.4.2024

Infran hankesuunnittelupäällikkö Mika Laine:

Päätös​​​Päätin, että Skanssin liikuntapuiston suunnittelu hankitaan VSU Maisema-arkkitehdit Oy:ltä kattohintaan 22 845 euroa (alv 0 %), jota ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on maisemasuunnittelija Johanna Salmela.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.​

Mika Laine

Infran hankesuunnittelupäällikkö

Infran suunnittelupäällikön varahenkilö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedJärvi Susanne
tiedLehto Päivi
tiedLinnakoski Kari
tiedSalmela Johanna
tiedSuonpää Kimmo
tiedUrmson Robin


Liitteet:

Kypakyts § 65
Liite 1:Konsultin tarjous 29.4.2024