Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö6403.07.2024 

5169-2023 (02 08 00)

Ferry Terminal Turku- nimisen asemakaava-alueen sekä historian ja tulevaisuuden museo- nimisen asemakaava-alueen yleisten alueiden suunnittelun laajentaminen satamaraiteen ja Vientikadun tasoristeyksen järjestelyiden muutossuunnitelmalla

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Kari Linnakoski 27.6.2024:

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan kaupunkiympäristöjohtaja on päätöksellään 17.7.2024 § 191 järjestetyn puitesopimukseen mukaisen minikilpailutuksen jälkeen valinnut WSP Finland Oy:n suunnittelutyön Ferry Terminal Turku- nimisen asemakaava-alueen sekä historian ja tulevaisuuden museo- nimisen asemakaava-alueen yleisten alueiden suunnittelu.

Suunnittelutyön aikana on todettu tarpeelliseksi laatia satamaraiteen ja Vientikadun tasoristeyksen järjestelyistä muutossuunnitelmat, jotta tasoristeyksen ylitys olisi vain yhdelle raiteelle kahden sijaan. Kyseisten muutossuunnitelmien laatiminen ei sisälly WSP Finland Oy:n suunnittelutehtävään.

Tarkoituksenmukaisuussyistä toteutussuunnittelu on pyytänyt WSP Finland Oy:ltä tarjouksen tasoristeyksen muutossuunnitelmien laatimisesta. Konsultti on jättänyt tarjouksen, jonka suunnittelutyön laajennuksen kokonaishinta on 125 000,00 euroa (alv 0 %). Suunnittelutyön tarkka sisältö on yksilöity tarjouksessa. Konsultin tarjous on kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun näkemyksen mukaan perusteltu ja kohtuuhintainen.

Liite 1​Konsultin tarjous 27.6.2024

Infran hankesuunnittelupäällikkö Mika Laine:

Päätös​​Päätin, että Ferry Terminal Turku- nimisen asemakaava-alueen sekä Historian ja tulevaisuuden museo- nimisen asemakaava-alueen yleisten alueiden suunnittelun laajennustyö satamaraiteen ja Vientikadun tasoristeyksen järjestelyiden muutossuunnitelmat tilataan tarkoituksenmukaisuussyistä WSP Finland Oy:ltä edellä esitetyin perustein kokonaishintaan 125 000 euroa (alv 0​ %), jota ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

Mika Laine

Infran hankesuunnittelupäällikkö​

Infran suunnittelupäällikön varahenkilö

Hankintaoikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä

Jakelu

aoWSP Finland Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedJärvi Susanne
tiedKoivisto Jarmo
tiedLehto Päivi
tiedLinnakoski Kari
tiedSjöberg Sari
tiedSuonpää Kimmo
tiedUrmson Robin


Liitteet:

Kypakyts § 64
Liite 1:Konsultin tarjous 27.6.2024