Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö6127.06.2024 

5020-2024 (02 08 00)

Pukkilan täydentävän infrasuunnittelun tilaus

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Kari Linnakoski 27.6.2024:

Kaupunkirakentamisjohtaja on päätöksellään 19.03.2021 § 13 valinnut järjestetyn kilpailutuksen jälkeen Pukkilan asemakaava-alueen infran suunnittelijaksi Sitowise Oy:n. Pukkilan asemakaava-alueen infran suunnittelun yhteydessä ei ole suunniteltu asemakaava-alueen ulkopuolella pääosin sijaitsevia Inkiläntien ja Vakka-Suomentien liittymää eikä Kaakelikujan jalkakäytävää eikä Pitkämäenkadun ja Klinkkerikadun liittymää.

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelussa ei tällä hetkellä ole resursseja edellä mainittuihin suunnittelutehtäviin.​

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on kilpailuttanut erikseen hankekohtaisesti sovittavien tehtävien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut 31.12.2024 päättyvälle sopimuskaudelle. Kaupunkiympäristölautakunta on valinnut 20.12.2022 § 510 kullekin kilpailutetulle suunnittelutoimialalle puitejärjestelysopimuskonsulteiksi enintään kuusi (6) kokonaistaloudellisesti edullisinta konsulttia.

Yksi Tie-, katu- ja aluetekniikan (toimiala 1, TKA) toimialalle valituista konsulteista on Sitowise Oy, jolta​ toteutussuunnittelu on pyytänyt puitejärjestelysopimuksen mukaisen tarjouksen puheena olevasta suunnittelutyöstä.

Tehtävän sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 10.6.2024. Konsultin tarjous on toteutussuunnittelun kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.​

Liite​​Konsultin tarjous 10.6.2024

Päätös​​​​Päätin, että Pukkilan täydentävä infrasuunnittelu hankitaan Sitowise Oy:ltä kattohintaan 45 500,00 euroa (alv 0 %), jota ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.​​

Kari Linnakoski

Infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoSitowise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedJärvi Susanne
tiedLehto Päivi
tiedLinnakoski Kari
tiedSjöberg Sari
tiedSuonpää Kimmo
tiedUrmson Robin


Liitteet:

Kypakyts § 61
Liite 1:Konsultin tarjous 10.6.2024