Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, toimitilojen rakennuttaminen 
Toimitilojen rakennuttamispäällikkö5624.06.2024 

8329-2023 (02 08 02)

Seikkailupuisto, Vihreän talon peruskorjaus, Rakennus- ja pääurakan lisätyötarjous nro : 4: Lähtötiedoista poikkeavien asbestipurkutyöt

Rakennuttajainsinööri Niklas Lilja 20.6.2024:

​Seikkailupuiston vihreän talon peruskorjauksen purkutöiden edetessä B-osan yläpohjasta löytyneet vanhat lämmitysputket, joissa on asbestieriste. Lähtötietoina olleen asbesti- ja haitta-ainekartoitusraportin mukaan eristeen piti olla aaltopahvieristettä, jonka purkaminen olisi onnistunut kohdepoistona.

​Lisätyötarjouksen 4 mukaiset työt on sovittu tehtäväksi tuntityönä. Laskutus yksikköhinnoin toteutuneiden kustannuksien mukaisesti. Tarkempi työn kattohintaan perustuva erittely on esitetty Ralf Ajalin Oy:n lisätyötarjouksessa.

Kohteen rakennus- ja pääurakoitsija Ralf Ajalin Oy on toimittanut tilaajalle lisätyötarjouksen (nro 4) mukaisista töistä kattohinta-arvion summaltaan 32.625,00 € (alv 0 %).

Liite 1​Lisätyötarjous nro 4

Toimitilojen rakennuttamispäällikkö Anne Antola:

Päätös​​Päätin, että Seikkailupuisto, Vihreän talon peruskorjauksen rakennus- ja pääurakoitsijan lisätyötarjous nro 4 tilataan​ Ralf Ajalin Oy:ltä annetun kattohinnan 32.625,00 euroa (alv 0 %) puitteissa ja laskutus toteuman mukaisesti kerran viikossa​.​

Anne Antola

toimitilojen rakennuttamispäällikkö

Jakelu

aoRalf Ajalin Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKarvinen Tanja
tpvLilja Niklas
tiedNyberg Ari
tiedSjöberg Sari


Liitteet:

Kypatoir § 56
Liite 1:Lisätyötarjous nro 4