Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaavoitus keskusta-alue 
Kaavoituspäällikkö114.03.2024 

459-2023 (10 02 03)

Iso-Heikkilän varikko, meluselvityksen tilaus

Kaupunkiympäristö, kaavoitus, kaavoitusarkkitehti Anna Solin 13.3.2024:

Turun kaupunkiympäristön kaavoituksessa valmistellaan Iso-Heikkilän varikon asemakaavanmuutosta (diaarinumero 459-2023). Kaavan valmistelun tueksi on nähty tarpeelliseksi laatia alueelta meluselvitys.

​Turun kaupunki on kilpailuttanut kaavoituksen asiantuntijapalveluiden puitejärjestelyn (diaarinumero 5074-2022), joka on sisältänyt osakokonaisuuden 4 Melu- ja tärinäselvitykset.

Turun kaupungin kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus pyysi puitejärjestelyyn perustuvalla minikilpailutuksella tarjouksia Iso-Heikkilän varikon kaavanmuutosalueen meluselvityksestä. Tarjouspyynnöt lähetettiin sähköpostitse puitesopimuskumppaneille A-Insinöörit Suunnittelu Oy, FCG Finnish Consulting Group Oy, Ramboll Finland Oy ja Sitowise Oy. Tarjoukset saatiin kaikilta edellä mainituilta konsulteilta. Tarjoukset olivat sisältönsä puolesta samankaltaisia. Työ päätettiin tilata kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen mukaan Sitowise Oy:lta kattohintaan 3318 euroa (alv 0 %).

Päätös​Päätän edellä esitetyin perustein, että meluselvitys tilataan Sitowise Oy:lta kattohintaan 3318 euroa (alv 0 %) sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin.

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

​Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tämän hankintapäätöksen tiedoksiannolla, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen voidaan katsoa saaneen päätöksen ja oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi.

​Paula Keskikastari

kaavoituspäällikkö

​Oikaisuvaatimusohje liitteenä

​Lisätiedot: kaavoitusarkkitehti Anna Solin, p. 044 907 5683

Jakelu

aoA-Insinöörit Oy
aoFCG Finnish Consulting Group Oy
aoRamboll Finland Oy
aoSitowise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX