Käyttöoikeussopimus

 

Sopimuksen osapuolet

 

Turun kaupunki      (kaupunki)

Y-tunnus: 0204819-8

 

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy   (käyttöoikeuden saaja)

Y-tunnus 1868393-8

Kuormakatu 17

20380 Turku

 

Sopimuksen kohde

 

Liitekartalla M 48 / 12.2.2024 osoitettu noin 19 m2:n suuruinen käyttöoikeusalue yleisen alueen 853-59-9903-0 (Kaistarniemi) alueella, osoitteessa Nuottakatu. Käyttöoikeusalue on osoitettu 6.5.1989 voimaan tulleessa asemakaavassa 853 33/1986 Kaistarniemenpuisto -nimiseksi lähivirkistysalueeksi (VL).

 

Sopimuksen perusteet

 

Maanhallintapäällikön päätöspöytäkirja xx.xx.2024 § xx

 

Sopimuksen ehdot

 

1. Käyttöoikeus alkaa 1.3.2024 jatkuen kolmen kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla kuitenkin enintään 28.2.2031 saakka, jolloin käyttöoikeus päättyy irtisanomista vaatimatta. Käyttöoikeuden saajan tulee tarvittaessa anoa käyttöoikeudelle jatkoa.

 

2. Käyttöoikeusalue on tarkoitettu ekopisteen keräysastioiden sijoituspaikaksi.

 

3. Käyttöoikeus luovutetaan korvauksetta.

 

4. Käyttöoikeuden saaja vastaa käyttöoikeusalueen kunnossapidosta ja siisteydestä.

 

5. Käyttöoikeuden saaja vastaa käyttöoikeusalueelle sijoittamiensa keräysastioiden käyttöturvallisuudesta.

 

6. Kaupungin viranomaisilla on oikeus toimittaa alueella katselmuksia. Katselmuksessa tarkastetaan, onko alue hyvässä kunnossa ja onko sopimuksen määräyksiä muutoin noudatettu. Jos tarkastus on aiheuttanut muistutuksia, on puutteellisuudet korjattava kaupungin määräämässä ajassa.

 

7. Käyttöoikeuden saaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että sillä on kaikki toiminnassaan tarvittavat viranomaisluvat ja että se noudattaa toimintaansa liittyviä lainsäädännön ja viranomaisten mahdollisesti asettamia vaatimuksia ja määräyksiä

 

8. Sopimusosapuolten tulee ilmoittaa käyttöoikeusalueen käyttöön liittyvistä mahdollisista ongelmista välittömästi toiselle osapuolelle.

 

9. Käyttöoikeuden päättyessä on käyttöoikeuden saaja velvollinen luovuttamaan käyttöoikeusalue kaupungin vapaaseen hallintaan vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin se oli käyttöoikeusajan alkaessa. Käyttöoikeuden saaja on velvollinen poistamaan käyttöoikeusalueelta sinne sijoittamansa omaisuutensa sekä siistimään käyttöoikeusalue yhden (1) kuukauden kuluessa käyttöoikeusajan päättymisestä. Muussa tapauksessa kaupunki on oikeutettu poistamaan käyttöoikeusalueelta siellä olevan käyttöoikeuden saajan omistaman omaisuuden ja siistimään käyttöoikeusalue sekä perimään näistä toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset käyttöoikeuden saajalta.

 

10. Tämä sopimus tulee voimaan heti allekirjoittamisen jälkeen.

 

Tätä sopimusta on tehty kaksi (2) saman sisältöistä kappaletta, yksi kullekin sopimuspuolelle.

 

Turussa    xx. päivänä       xxxkuuta 2024

 

TURUN KAUPUNKI

Turun kaupungin puolesta

 

Tämän käyttöoikeussopimuksen hyväksymme ja sitoudumme sitä tarkoin noudattamaan.

 

Paikka ja aika