Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö312.02.2024 

6109-2022 (02 08 00)

Puolalanmäki, Museomäenleikkipaikan välineiden vaihtotyö

Vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukola 5.2.2024:

Puolalanpuisto Museomäen leikkipaikan suuri monitoimiväline ja muutamat pienemmät leikkivälineet on leikkipaikkatarkastuksissa havaittu huonokuntoisiksi ja on todettu tarve välineiden vaihdolle. Leikkialueen käyttö on intensiivistä ja se on ydinkeskusta-alueen lähin puistoleikkipaikka. Leikkipaikalla toimii aamupäivisin Varhaiskasvatuksen leikkipuistotoiminta.

Alueelle on uusiksi välineiksi suunniteltu kaikenikäisten leikkiin sopivat leikkivälineet, joissa on monipuolisia leikkitoimintoja. Monitoimiväline on modifioitu pieneen leikkipuistoon ja erityisesti Puolalanmäkeen sopivaksi. Turva-alustaksi vaihdetaan hiekkatekonurmi, joka on toimiva ja kestävä ratkaisu intensiivisessä käytössä olevalle leikkipaikalle. Pöytäpenkki ryhmä uusitaan sekä hiekkalaatikko, johon on suunniteltu pieni katos. Leikkivälineiden suunnittelussa on huomioitu leikkipuistotoiminnan henkilökunnan ja lasten mielipiteet sekä Leikintekoa ohjelman linjaukset. Kustannukset sisältyvät Kaupunkirakentamisen palvelualueen, kaupunkiympäristön kunnossapidon vastuualueen vuoden 2024 talousarvioon.

Lappset group Oy on antanut tarjouksen leikkivälineistä sekä leikkivälineiden vaihtotyöstä.

Tarjous sisältää

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Monitoimivälineen pienten ja isojen lasten leikkiin hiekkatekonurmi alustalla

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Katoksellisen hiekkalaatikon

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Pöytäpenkki yhdistelmän

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Välineiden asennuksen

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Hiekkalaatikkohiekan asennettuna

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Softex nurmen – ja joustojen asennuksen

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Välineiden purkamisen ja poiskuljetuksen kierrätysmaksuineen

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Maansiirtotyöt sekä ylimääräisten kaivumaiden poiskuljetuksen kierrätysmaksuineen

-​ ​ ​ ​ ​ ​ Välineen karuselli, leikkiauto ja liukumäen siirron

81.673,00 € (alv 0 %).

Lappset group Oy on kilpailutettu päätöksellä Hp. 22.2.2023 § 24, diaarinumero 6109-2022 sopimuskausi. Sopimuskausi 28.2.2025 asti.

Vs. Infran kunnossapitopäällikkö Marjo Jaakkola:

Päätös​Päätin, että Puolalanpuiston Museomäen leikkivälineiden vaihtotyö tilataan Lappset group Oy:ltä annetun tarjouksen mukaisesti hintaan 81.673,00 € (alv 0 %).

Hankintayksikköä sitova päätös ei synny tällä päätöksellä vaan erikseen tehtävällä kirjallisella tilausvahvistuksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Marjo Jaakkola

vs. infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoLappset Group Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX