Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kiinteistökehitys ja isännöinti 
Maanhallintapäällikkö24512.12.2023 

8550-2023 (10 01 00)

Sopimus kiinteistö- ja rakennusrasitteista

Kiinteistökehitys ja isännöinti, maanmittausinsinööri Ville Rajainmäki, 12.12.2023:

Turun kaupunki tonttien 853-23-5-24 ja 853-23-5-25 (Vasaramäki) omistajana sekä As Oy Hammarbacka, Turku (Y-tunnus 3289550-7) edellä mainittujen tonttien haltijana ovat neuvotelleet tonttien välisistä kiinteistö- ja rakennusrasitteista. Yhtiö omistaa tonteille rakennettavat rakennukset ja rakennuksilla tulee olemaan yhteisiä järjestelmiä sekä yhtiön asukkaita palvelevia tiloja. Liitteenä olevan rasitesopimuksen mukaiset rasiteoikeudet mahdollistavat tonttien tarkoituksenmukaisen käyttämisen.

Tontit on osoitettu 11.6.2005 voimaan tulleessa asemakaavassa 25/2004 erillispientalojen korttelialueeksi.

Liite 1​Sopimus kiinteistö- ja rakennusrasitteista ja liitekartta

Va. kiinteistökehityspäällikkö Heikki Häkli:

Päätös​Päätin hyväksyä liitteenä olevan sopimuksen kiinteistö- ja rakennusrasitteista, jossa sovitaan tonttien 853-23-5-24 ja 853-23-5-25 välisistä kiinteistö- ja rakennusrasitteista.

Turun kaupunki on sopimuksen allekirjoittajana ainoastaan sopimuksessa tarkoitettujen rasitteiden hyväksyjänä omistamiensa tonttien välille. Turun kaupunki ei vastaa sopimuksessa mainittujen oikeuksien toteuttamisesta. Edelleen Turun kaupunki ei vastaan mistään sopimuksesta aiheutuvista velvoitteista, vahingoista, haitoista eikä kustannuksista. Turun kaupunki ei myöskään vastaa niistä vahingoista, haitoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat siitä, että sopimuksessa mahdollisesti vastaisuudessa havaitaan virheitä ja/tai puutteita eikä niistä vahingoista, haitoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat siitä, että sopimuksen osapuolina olevien tonttien välillä ei olekaan sovittu kaikista niiden rakentamisen toteuttamisen ja/tai käytön edellyttämistä rasitteista, yhteisjärjestelyistä tai rasiteluonteisista järjestelyistä.

Muutoin noudatetaan oheisen rasitesopimuksen ehtoja.

Heikki Häkli

va. kiinteistökehityspäällikkö

maanhankintapäällikön varahenkilö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoAs Oy Hammarbacka, Turku
tiedKaupunkiympäristölautakunta


Liitteet:

Kypakiis § 245
Liite 1:Sopimus kiinteistö- ja rakennusrasitteista ja liitekartta