Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö4217.07.2023 

5177-2023 (02 08 02)

Haarlan liikenneympyrän peruskorjauksen tilaaminen Kuntec Oy:ltä

Vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukola 14.7.2023:

Haarlan liikenneympyrän kasvillisuus on kärsinyt mittavista talvivaurioista ja muodostunut osittain näkemäesteeksi. Liikenneympyrän kiveys on vaurioitunut ja peruskorjauksen tarpeessa. Liikenneympyrän kasvualusta ja kasvillisuus vaihdetaan ja vaihdossa varmistetaan riittävän matalat lajikkeet, jotta näkemäesteitä ei synny. Liikenneympyrän kiveykset uusitaan kestävämmällä materiaalilla.

​Pienten vihertöiden urakoitsijana toimii kaupungin sidosyksikkö Kuntec Oy (Hovi 13.12.2022 Kylk § 481 14313-2022). Kuntec Oy on antanut Haarlan liikenneympyrän kasvillisuuden ja kiveyksen uusimisesta hinta-arvion 32.900,00 € (alv 0 %). Kuntec Oy toimii kaupungin sidosyksikkönä, kustannukset maksetaan tehtyjen tuntien ja toteutuneiden kustannusten mukaan. Kustannukset sisältyvät Kaupunkirakentamisen palvelualueen, kaupunkiympäristön kunnossapidon vastuualueen vuoden 2023 talousarvioon.

Infran kunnossapitopäällikön varahenkilö, infrahallintapäällikkö Marjo Jaakkola:​

Päätös​Päätin, että Haarlan liikenneympyrän kasvillisuuden ja kiveysten uusiminen tilataan palveluhankintana Kuntec Oy:ltä annetun hinta-arvion mukaisesti hintaan 32.900,00 € (alv 0 %). Kustannukset sisältyvät Kaupunkirakentamisen palvelualueen, kaupunkiympäristön kunnossapidon vastuualueen vuoden 2023 talousarvioon.

Hankintayksikköä sitova päätös ei synny tällä päätöksellä vaan erikseen tehtävällä kirjallisella tilausvahvistuksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

​Marjo Jaakkola

infrahallintapäällikkö​

infran kunnossapitopäällikön varahenkilö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoKuntec Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX