Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö3121.10.2022 

12413-2022 (02 08 00)

Liukkausvaroituspalvelu

Kaupunkiympäristön kunnossapito, katuinsinööri Heidi Jokinen 20.10.2022:

Kaupunkiympäristön kunnossapito -yksikkö on neuvotellut Ilmatieteen laitoksen kanssa liukkausvaroituspalvelun käyttöönotosta. Ilmatieteen laitoksen liukkausvaroituspalvelussa palveluun liittyneille lähetetään tekstiviesti, kun jalkakäytävät ja kevyen liikenteen väylät ovat yleisesti erittäin liukkaita tai muuttuvat liukkaiksi lähimmän 24 tunnin aikana. Palvelu on käytössä talvikaudella, käytännössä marraskuun alkupuolelta huhtikuun loppupuolelle.

Ilmatieteen laitos on tehnyt tarjouksen edellä mainitusta liukkausvaroituspalveluista. Palvelun perushinta on 2.500,00 €/kuukausi/talvikausi (alv 0 %) sekä käyttäjäkohtainen maksu palvelun tilanneille on 5 €/talvikausi (alv 0 %). Palvelun perushinta talvikaudelle on yhteensä 15.000 € (alv 0 %) sekä lisäksi palvelun tilanneiden käyttäjien määrästä muodostuva maksu. Käyttäjämääriä seurataan talvikauden aikana.

Infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin:

PäätösPäätin tilata liukkausvaroituspalvelun Ilmatieteen laitokselta 13.10.2022 annetun tarjouksen mukaisesti hintaan 15.000 € (alv 0 %)/talvikausi + 5,00 € (alv 0%) palvelun tilannut käyttäjä/talvikausi. Käyttäjämääriä seurataan talvikauden aikana.

Hankintayksikköä sitova päätös ei synny tällä päätöksellä vaan erikseen tehtävällä kirjallisella tilausvahvistuksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Mari Helin

infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoIlmatieteen Laitos
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX