Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö606.04.2022 

4302-2022 (02 08 00)

Talvikunnossapidon varautumissuunnitelman laadinta

Kaupunkiympäristön kunnossapito, vastaava rakennuttaja Kalle Lehtinen 1.4.2022:

Kaupunkiympäristön kunnossapito -yksikkö on neuvotellut Ramboll CM Oy:n talvikunnossapitoon liittyvän varautumissuunnitelman laatimisesta. Varautumissuunnitelma laaditaan koko kaupunkiympäristötoimialan infran kunnossapidon vastuulla olevilta alueilta.

Työhön sisältyy varautumissuunnitelman laadinta alla olevien aihioiden mukaisesti:

Turun kaupungin Kaupunkiympäristötoimiala on kilpailuttanut Infran asiantuntijapalvelun puitesopimuksen (9703-2021) ajalle 1.12.2021 - 30.11.2023 + 2 vuoden optio. Kaupunkiympäristön kunnossapidon -yksikkö on pyytänyt sopimustoimittaja Ramboll CM Oy:ltä tarjousta talvikunnossapidon turvallissuunnitelman laadintaan.

Ramboll CM Oy on tehnyt tarjouksen edellä mainitusta asiantuntijapalveluista arvonlisäverottomaan 25.000,00 € hintaan. Tarjous perustuu arvioituihin tuntimääriin ja puitesopimuksen mukaisiin veloitusperusteisiin. Tarjoushinta on kattohinta, jota ei saa ilman tilaajan suostumusta ylittää.

Infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin:

PäätösPäätin tilata turvallisuussuunnitelman laadinnan Ramboll CM Oy:ltä 1.4.2022 annetun tarjouksen mukaisesti hintaan 25.000,00 € (alv 0 %). Tarjous perustuu arvioituihin tuntimääriin ja puitesopimuksen mukaisiin veloitusperusteisiin. Tarjoushinta on kattohinta, jota ei saa ilman tilaajan suostumusta ylittää.

Hankintayksikköä sitova päätös ei synny tällä päätöksellä vaan erikseen tehtävällä kirjallisella tilausvahvistuksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Mari Helin

infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoRamboll CM Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX