Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kiinteistökehitys ja isännöinti 
Maanhankintapäällikkö5431.03.2022 

1608-2022 (10 03 01)

Pikkulaskiainen-opiskelijatapahtuman järjestäminen

Lupavalmistelija Kaisa Kauma 30.3.2022:

 

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:lle on myönnetty maanhankintapäällikön päätöspöytäkirjalla 23.2.2022 § 30 lupa järjestää Pikkulaskiainen-opiskelijatapahtumaan liittyvän mäkitapahtuma 7.4.2022 klo 13.00 – 18.00 Hämähäkkitontilla, Volter Kilven kadulla, Itäisellä Rantakadulla Myllysillan ja Auransillan välillä sekä Neitsytpolulla. Hämähäkkitontti ja osa Volter Kilven kadusta on nyt suljettu aidoin ja niitä ei voi käyttää tapahtumapaikkana.

 

Turun kaupungin, tapahtumajärjestäjän, Senaatti-kiinteistöjen, poliisin ja pelastusviranomaisten edustajat ovat käyneet läpi uutta tapahtuma-aluetta kokouksessa 28.3.2022.

 

Tapahtuma-alue koostuu Itäisestä Rantakadusta Auransillan ja Myllysillan välillä, Paavo Nurmen puistotiestä, Itsenäisyydenaukiosta sekä Samppalinnankadusta. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, joten alue rajataan aidoilla. Paavo Nurmen puistotielle rakennetaan luminen mäki.

 

Tapahtuma-alue suljetaan yleiseltä liikenteeltä 6.4. klo 9.00 – 8.4.2022 klo 5.30 väliseksi ajaksi. Virastotalon reunaan, aidatun alueen ulkopuolelle, jätetään tila hälytysajoneuvoille. Lisäksi Paavo Nurmen puistotiellä olevaa kulkuväylää on mahdollista käyttää kulkuna virastotalon pääovelle. Kulku kaupunginteatteriin varmistetaan jättämällä jalankulkijoille tilaa aidatun alueen ulkopuolelle. Liikenteenohjaajat ohjaavat teatterikävijöitä kuljettavia ajoneuvoja ja henkilökunnan pysäköintihalliin ajavia.

 

Esiintymislavalla käytetään pyrotehosteita. Pyrotehosteiden toteutuksesta vastaa Fire Factory Oy.

 

Tapahtumaa varten tarvitaan väliaikaiset liikennejärjestelyt 6. – 8.4.2022. Liikennesuunnittelupäällikkö on hyväksynyt tilapäiset liikennejärjestelyt päätöspöytäkirjallaan 30.3.2022 § 30.

 

Maanhankintapäällikkö Ilkka Uusi-Uola:

 

Päätös          Myönsin Turun kauppatieteen ylioppilaat ry:lle luvan Pikkulaskiainen-opiskelijatapahtumaan liittyvän mäkitapahtuman järjestämiseen Itäisellä Rantakadulla Auransillan ja Myllysillan välillä, Paavo Nurmen puistotiellä, Itsenäisyydenaukiolla sekä Samppalinnankadulla 7.4.2022 klo 13.00 – 18.00. Tapahtuma-alueen valmistelut työt voivat alkaa 6.4.2022 klo 9.00. Tapahtuma-alue on purettu ja siivottu 8.4.2022 klo 12.00 mennessä. Katualueet saa sulkea yleiseltä liikenteeltä. Tapahtuma-alueelle saa sijoittaa anniskelualueita. Anniskelun saa antaa kolmannen osapuolen hoidettavaksi. Esiintymislavalla saa käyttää pyrotehosteita. Lupa myönnetään ehdolla, että

 

- Poliisilaitokselta saadaan tilaisuuden järjestämiseksi mahdollisesti tarvittava lupa (poliisilaitos/lupa-asiat puh. 0295 417 188).

 

- Järjestäjä siivoaa alueen tilaisuuden aiheuttamista roskista ja jätteistä. Mikäli aluetta ei ole siivottu tapahtuman aiheuttamista roskista ja jätteistä, peritään siivouskulut tapahtumajärjestäjältä.

 

- Tapahtuman tilapäiset liikennejärjestelyt toteutetaan liikennesuunnittelupäällikön päätöspöytäkirjan 30.3.2022 § 30 mukaisesti.

 

- Pyrotehosteiden käyttö toteutetaan Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen ohjeiden mukaisesti.

 

- Tapahtumajärjestelyissä tulee huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, etäisyysvaatimukset ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät viranomaisten antamat määräykset.

 

 

 

 

Ilkka Uusi-Uola

maanhankintapäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

 

Jakelu

aoTurun kauppatieteiden ylioppilaat ry
tiedTurun kaupunkiseudun liikennekeskus
tiedKaupunkiympäristö, pysäköinninvalvonta
tiedKaupunkiympäristö, seudullinen joukkoliikenne
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX