Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö11022.12.2021 

11444-2020 (02 08 02)

Kupittaan pyörätiet -rakennusurakka, takuuajan muutostyö, Lemminkäisenkadun kuiva-tukseen liittyvät muutokset, reunakiven muutos sekä pyörätelineiden siirto

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, Infran rakennuttaminen 21.12.2021:

Turun kaupungin ja Terrawise Oy:n välillä on ollut urakkasopimus Kupittaan pyörätiet -rakennusurakasta (dnro 1444-2020), joka on päättynyt aiemmin vuonna 2021. Urakan aikana kadunrakennussuunnitelman mukaista kuivatusratkaisua ei ole olemassa olevan, kolmansien osapuolten omistaman tekniikan vuoksi pystytty toteuttamaan ja urakan aikana sovitun korvaavan ratkaisun on katsottu olevan riittävä. Urakan takuuaikana syksyllä 2021 on kuitenkin havaittu Lemminkäisenkadun kuivatuksen olevan riittämätön, ja korjaus on tilattu Terrawise Oy:ltä takuuajan muutostyönä. Samassa yhteydessä on vaihdettu Lemminkäisenkadun pyörätelineiden paikkaa sekä laatoitettu alkuperäinen suunnitelmanmukainen pyöräpysäköintialue.

Terrawise Oy on antanut takuuaikaisista muutostöistä tarjouksen 37.376,76 euroa (alv 0 %). Tarjous on esitetty päätöksen liitteenä.

Liite 1Terrawise Oy:n tarjous

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:

PäätösPäätin, että Lemminkäisenkadun kuivatuksen parannustyöt, pyörätelineiden siirto sekä pyöräpysäköintialueen laatoitus tilataan Terrawise Oy:lta hintaan 37.376,76 euroa (alv 0 %).

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tämän hankintapäätöksen tiedoksiannolla, vaan vasta erikseen toimitettavalla tilauksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoTerraWise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kypakyra § 110
Liite 1:Terrawise Oy:n tarjous