Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö 
Kaupunkiympäristöjohtaja20214.12.2021 

15008-2021 (01 02 01)

Henkilökohtaiset lisät palvelussuhteiden päättymisen johdosta

Henkilöstöpäällikkö Anne Hiden 14.12.2021:

Kansliapäällikkö on päätöksellään 2.6.2921 § 98 siirtänyt toimivallan henkilökohtaisten lisien myöntämisestä palvelukokonaisuuksien johtajille niissä tapauksissa, joissa henkilön palvelusuhteen päättymisen jälkeen vapautuu henkilökohtaista lisää käytettäväksi. Vapautuneet lisät voidaan käyttää viranhaltijoille/työntekijöille myönnettäviin uusin henkilökohtaisiin lisiin tai aiemmin myönnettyjen lisien korotuksiin.

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuudessa kerätty palvelualueiden esitykset henkilökohtaisista lisistä KVTES:n piiriin kuuluvien, teknisten sopimuksen piiriin kuuluvien ja tuntipalkkaisen henkilöstön sopimuksen piiriin kuuluvien osalta. Esitykset pyydettiin palvelualuejohtajilta siten, että esitykset ja arvioinnit on tehty mahdollisimman yhdenmukaisesti ja ammattiryhmiä tasapuolisesti kohdellen.

Vapautuneet henkilökohtaiset lisät jaetaan tällä päätöksellä sopimusaloittain työsuorituksen arviointeihin ja kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden palvelualuejohtajien ja lähijohtajien esityksiin perustuen kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden henkilöstölle.

Liite 1Henkilökohtaiset lisät 2021 (suojattu, tietosuojalain mukaan ei verkkojulkinen)

Liite 2Henkilökohtaiset lisät 2021

PäätösPäätin, että kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden palvelussuhteiden päättymisen jälkeen vapautuneet henkilökohtaiset lisät jaetaan sopimusaloittain työsuorituksen arviointeihin perustuen liitteessä 1 mainituille kk-palkkaisille henkilöille 1.1.2022 lukien ja tuntipalkkaisille 3.1.2022 lukien.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta. Oikaisuvaatimusohjeet annetaan pyydettäessä.

 

Christina Hovi

kaupunkiympäristöjohtaja

Jakelu

tpvSarastia Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tpvHarro-Siiki Anu
tpvHidén Anne
tiedKorte Sirpa
tiedLappi Jyrki
tiedLiski Petri
tiedSalmelainen Leena
tiedSoini Harri
tiedSuonpää Kimmo


Liitteet:

Kypa § 202
Liite 1:Henkilökohtaiset lisät 2021 (suojattu, tietosuojalain mukaan ei verkkojulkinen)
Liite 2:Henkilökohtaiset lisät 2021