Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö3407.12.2021 

14616-2021 (02 08 00)

Topinojankaaren ja Kiertotalouspuiston maaperätutkimusten tilaus

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Anu Kinnari 27.10.2021:

Turun kaupunkirakentamisen kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on yhdessä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n kanssa pyytänyt tarjouksen Topinojankaaren kadun (Turun kaupungin osuus) ja Kiertotalouspuiston (Topinpuiston) lajitteluaseman yleissuunnitelmaa varten (LSJH:n osuus) tehtävistä maaperätutkimuksista.

Kaupunkiympäristön kaupunkirakentamisen toteutussuunnittelu on kilpailuttanut sopimuskauden aikana erikseen hankekohtaisesti sovittavien tehtävien suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut 31.12.2020 päättyvälle sopimuskaudelle. Kaupunkiympäristölautakunta on kokouksessaan valinnut (§ 298, 12.6.2018) kullekin kilpailutetulle toimialoille puitejärjestelysopimuskonsultit. Sopimuskautta on jatkettu toimialajohtajan päätöksellä alkuperäiseen sopimukseen sisältyneellä optiolla kaudelle 1.1.2021 – 31.12.2022.

Geotekniikan pohjatutkimusten toimialalle (GEO, pohjatutkimukset, toimiala 2b) yksi valituista konsulteista on Mitta Oy, jolta kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu on pyytänyt puitejärjestelysopimuksen mukaisen tarjouksen Topinojankaaren kadun ja Kiertotalouspuiston alueen pohjatutkimuksien tekemisestä.

Tehtävän sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 22.10.2021 ja pohjatutkimusohjelmassa. Konsultin tarjous on kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun näkemyksen mukaan kohtuuhintainen.

Liite 1Konsultin tarjous 22.10.2021

Liite 2Kohteen pohjatutkimusohjelma

PäätösPäätin, että Topinojankaaren ja Kiertotalouspuiston alueen pohjatutkimukset tilataan Mitta Oy:ltä solmitun puitejärjestelysopimuksen mukaisin ehdoin kokonaishintaan 23 550,00 euroa (alv 0 %). Kokonaishintaa ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnittelun suostumusta. Kokonaishinnasta Lounais-Suomen Jätehuolto  Oy:n osuus on 19 750,00 euroa (alv 0 %), joka tulee laskuttaa suoraan Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ltä.

Kaupungin yhteyshenkilönä on suunnitteluinsinööri Anu Kinnari.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Kari Linnakoski

infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

tiedLounais-Suomen Jätehuolto Oy
aoMitta Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedCavén Pia
tiedKinnari Anu
tiedLehto Päivi
tiedLehtola Pekka
tiedLinnakoski Kari
tiedSuonpää Kimmo


Liitteet:

Kypakyts § 34
Liite 1:Konsultin tarjous 22.10.2021
Liite 2:Kohteen pohjatutkimusohjelma