Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö10107.12.2021 

14577-2021 (02 08 00)

Kauppatorin sähköasennuksiin liittyvät suunnittelun työmaapalvelut

Projektijohtaja Janne Laine 3.12.2021:

Kaupunkiympäristön rakennuttaminen on tilannut Sitowise Oy:ltä torin pinnan tekniikkaan liittyvää sähkösuunnittelutehtäviä osana torin rakennussuunnittelua. Torin pintarakenteiden toteutuksen sekä Yliopistonkadun suunnittelun edetessä on todettu useita lisä- ja muutostarpeita esim. kaapelinvetokaivojen, portaiden ja putkien saattolämmitysten sekä kaapelireittien osalta. Suunnittelija myös tarkastaa urakoitsijan hankintojen sopivuuden suunniteltuun kokonaisuuteen.

Sitowise on antanut käytyjen neuvottelujen pohjalta liitteessä 1 esitetyn tarjouksen, jonka mukaisesti työmaapalvelun hinta-arvio on 19.680,00 € (alv 0%).

Sitowise Oy on laatinut koko torialueen sähkösuunnitelmat ml. maanalaisten tilojen sähkösuunnitelmat. Sähköverkon rakentaminen tapahtuu useiden urakoitsijoiden urakka-alueilla ja kokonaisuuden tunnistaminen on erittäin tärkeää. Sitowise Turun tehdessä koko ajan suunnittelua eteenpäin esim. Eerikinkadun ja Aurakadun kadunalaisten tilojen osalta, on Sitowise Turulla tekniseen toteutukseen liittyvistä syistä ainoana toimijana tosiasiallinen mahdollisuus hankinnan toteuttamiseen.

Liite 1Sitowise Oy tarjous 7.10.2021

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:

PäätösPäätin hankkia Kauppatori sähkösuunnittelun työmaapalvelun Sitowise Oy:n tarjouksen mukaisesti siten, että työn hinta-arvio on 19.680,00 € (alv 0%).

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoSitowise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedCavén Pia
tiedLaine Janne
tiedLinnakoski Kari
tiedMäenpää Jukka
tiedRiikonen Petri
tiedSuonpää Kimmo


Liitteet:

Kypakyra § 101
Liite 1:Sitowise Oy tarjous 7.10.2021