Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö 
Kaupunkiympäristöjohtaja18329.11.2021 

14187-2021 (10 01 02)

Turun kaupungin Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden tuottama tukipalvelu Turun Vesihuolto Oy:lle

Vs. kaupungingeodeetti Harri Soini 26.11.2021:

Asian tausta

Turun kaupungin kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden tarkoituksena on solmia Turun kaupungin tytäryhteisön, Turun Vesihuolto Oy:n, kanssa sopimus, jossa kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus tarjoaa Turun Vesihuolto Oy:lle mittaustyöpalvelua. Mittaustyöpalvelussa on kysymys voimassa olevan kuntalain (410/2015) 127 §:n 1 momentin 3 kohdan mukaisesta kunnan tarjoamasta tukipalvelusta tytäryhteisölleen. Tukipalvelulla Turun kaupunki tukee Turun Vesihuolto Oy:n toimintaan kuuluvaa vesihuollon ylläpitämistä. Turun kaupunki tarjoaa tukipalvelua Turun Vesihuolto Oy:lle päätöksen sopimusluonnoksen liitteenä olevan hinnaston mukaisesti. Turun kaupunki on arvioinut tukipalvelun hinnoittelun kuntalain 128 §:n mukaisesti siten, että se on hinnoiteltu markkinaperusteisesti.

Toimivalta

Turun kaupungin hallintosäännön (KV 17.5.2021 § 103, 23.8.2021 § 179) 45 §:n 9 kohdan mukaan palvelujohtaja päättää toimivaltaansa kuuluvista palvelukokonaisuutta koskevista sopimuksista ja sitoumuksista ja allekirjoittaa palvelukokonaisuuden sopimukset ja muut sitoumukset. Toimivalta sopimuksen tekemiselle on edellä mainitun perustein kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkiympäristöjohtajalla.

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan tarjoama tukipalvelu Turun Vesihuolto Oy:lle

Liite 1sopimus

Kaupunkiympäristöjohtaja Christina Hovi:

PäätösPäätin hyväksyä liitteenä olevan sopimusluonnoksen. Sopimukseen voidaan tehdä tarkennuksia ennen allekirjoittamista. Sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta myöhemmin tehtävällä sopimuksella, joka voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja valitusosoituksen tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Christina Hovi

kaupunkiympäristöjohtaja

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

aoTurun Vesihuolto Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta


Liitteet:

Kypa § 183
Liite 1:Sopimus