Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, liikennesuunnittelu 
Liikennesuunnittelupäällikkö6929.10.2021 

12813-2021 (02 08 00)

Pyöräliikenteen edistämisen yritysvaikutusten arviointi

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kaupunkisuunnittelun ja maaomaisuuden palvelualue, liikennesuunnittelun vastuualue, liikennesuunnitteluinsinööri Taneli Pärssinen:

Liikennesuunnittelupäällikkö tilasi päätöksellään 16.2.2021, §9 pyöräliikenteen verkostosuunnitelman. Järjestetyn kilpailutuksen perusteella työ tilattiin Ramboll Finland Oy:ltä 40.000 euron kattohinnalla. Verkostosuunnitelmaa on katsottu tarpeelliseksi laajentaa yritysvaikutusten arvioinnilla, mikä ei sisältynyt alkuperäiseen toimeksiantoon.

Ramboll Finland Oy on jättänyt pyöräilyn verkostosuunnitelman yritysvaikutusten arvioinnista liitteen 1 mukaisen tarjouksen.

Liite 1Ramboll Finland Oy:n tarjous 26.10.2021

PäätösPäätän tilata pyöräliikenteen verkostosuunnitelman lisätyönä yritysvaikutusten arvioinnin Ramboll Finland Oy:ltä kattohintaan 15 900 (alv 0 %) 26.10.2021 päivätyn tarjouksen mukaisesti.

Kaupungin yhteyshenkilö on sopimusasioissa liikennesuunnittelupäällikkö Matti Salonen ja työn suorittamiseen liittyvissä asioissa liikennesuunnitteluinsinööri Taneli Pärssinen.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Matti Salonen

liikennesuunnittelupäällikkö

oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoRamboll Finland Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX


Liitteet:

Kypalisu § 69
Liite 1:Ramboll Finland Oy:n tarjous 26.10.2021