Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö3921.09.2021 

11444-2020 (02 08 02)

Kupittaan pyörätiet -rakennusurakka, Tykistökadun ajoradan asfaltointi

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, Infran rakennuttaminen 13.9.2021:

Turun kaupungin ja Terrawise Oy:n välillä on voimassa urakkasopimus Kupittaan pyörätiet -rakennusurakasta (dnro 11444-2020). Urakkaan sisältyy Tykistökadun pyöräily-yhteyden rakentaminen. Tykistökadun pyörätien rakentaminen muuttaa ajoradan poikkileikkausta, mutta ajoradan harjakohtaa ei ole suunniteltu siirrettäväksi, vaan harjakohdan on suunniteltu jäävän keskelle ajokaistaa. Urakan aikana on todettu, että koko poikkileikkaus on jyrsittävä ja asfaltoitava uudelleen siten, että harjakohta siirretään ajokaistojen väliin.

Tykistökadun ajoradan jyrsinnästä ja asfaltoinnista välillä Lemminkäisenkatu-Joukahaisenkatu on pyydetty tarjous Terrawise Oy:ltä. Tarjous on arvoltaan 53.926,32 euroa (alv 0 %). Hankkeen kustannusarviossa ei ole varattu rahaa ajoradan uudelleen asfaltoinnille.

Liite 1Terrawise Oy:n tarjous

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:

PäätösPäätin, että Tykistökadun ajoradan jyrsintä ja asfaltointi välillä Lemminkäisenkatu-Joukahaisenkatu tilataan Terrawise Oy:ltä tarjouksen mukaisesti hintaan 53.926,32 € (alv 0 %), ja että hankkeen kustannusarviota nostetaan vastaavalla summalla.

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoTerraWise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kypakyra § 39
Liite 1:Terrawise Oy:n tarjous