Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, tonttipalvelut 
Tonttipäällikkö15308.09.2021 

10482-2021 (10 00 02)

Noin 1361 m2 suuruisen liike-, toimisto-, hotelli- ja linja-autoasemakäyttöön vuokratun maanvuokra-alueen, joka on osa yleistä aluetta VI kaupunginosa 6L (853-6-9906-0), siirto- ja vakuuskelpoisuutta koskevien vuokrausehtojen muuttaminen (Aninkaistenkatu 20)

Tonttipalvelut, maankäyttöinsinööri Essi Korpela 6.9.2021:

Turun Linja-autoasema Oy on anonut muutosta vuokraehtoihin sopimuksen siirto- ja vakuuskelpoisuuden osalta.  Vuokramies on tehnyt huomattavia investointeja kohteeseen ja nykyiseen sopimukseen kirjatut ehdot estävät mm. vuokrasopimuksen kiinnittämisen vakuudeksi.

Tonttipalvelut ehdottaa, että kirjaukset siirto- ja vakuuskelpoisuudesta muutetaan vastaamaan kaupungin maanvuokrasopimuksissa yleisesti käytössä olevia ehtoja.

Muutoin noudatetaan oheisia maanvuokrasopimuksen muutosluonnoksen ehtoja. Muutos astuu voimaan heti. Muutoin sopimus jatkuu entisin ehdoin.

Liite 1Maanvuokrasopimuksen muutosluonnos

Va. tonttipäällikkö Suvi Panschin:

PäätösPäätin, että Turun kaupungin ja Turun Linja-autoasema Oy:n 18.6.2015 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen ehdot koskien sopimuksen siirto- ja vakuuskelpoisuutta muutetaan vastaamaan kaupungin maanvuokrasopimuksissa yleisesti käytössä olevia ehtoja.

Muutoin noudatetaan oheisia maanvuokrasopimuksen muutosluonnoksen ehtoja. Muutos astuu voimaan heti. Muutoin sopimus jatkuu entisin ehdoin.

Suvi Panschin

va. tonttipäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoTurun Linja-autoasema Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta


Liitteet:

Kypatont § 153
Liite 1:Maanvuokrasopimuksen muutosluonnos