Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, tonttipalvelut 
Maanhankintapäällikkö1116.06.2021 

7326-2021 (10 03 01)

Booktori-tapahtuman järjestäminen

Lupavalmistelija Kaisa Kauma 14.6.2021:

 

Booktori-työryhmä (Hantikva Oy ja Kekseliäs Kettu) pyytää lupaa saada järjestää Booktori-tapahtuman Läntisellä Rantakadulla Sairashuoneenpuiston edustalla olevilla pysäköintipaikoilla 15. – 18.7.2021. Booktori on antikvaarinen kirjatapahtuma, joka järjestetään nyt 21. kerran. Booktori järjestettiin Läntisellä Rantakadulla ensimmäisen kerran viime kesänä. Sitä ennen tapahtuma on järjestetty Puutorilla.

 

Maanhankintapäällikkö Ilkka Uusi-Uola:

 

Päätös          Myönsin Booktori-työryhmälle luvan Booktori-tapahtuman järjestämiseen Läntisellä Rantakadulla Sairashuoneenpuiston edustalla olevilla pysäköintipaikoilla 15. – 18.7.2021. Lupa myönnetään ehdolla, että

 

- Poliisilaitokselta saadaan tilaisuuden järjestämiseksi mahdollisesti tarvittava lupa (poliisilaitos puh. 0295 417 188).

 

- Järjestäjä siivoaa alueen tilaisuuden aiheuttamista roskista ja jätteistä. Mikäli aluetta ei siivota tapahtuman aiheuttamista roskista ja jätteistä, peritään siivouskulut tapahtumajärjestäjältä.

 

- Mikäli alueille aiheutuu vaurioita, tulee luvansaajan korjata vauriot ja saattaa alueet, olemassa olevat rakenteet sekä kasvit ja istutukset entiseen kuntoon.

 

- Tilapäiset liikennejärjestelyt tulee toteuttaa kaupunkiympäristön kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus palvelualueen liikennesuunnittelun antamien ohjeiden mukaisesti.

 

- Tapahtumajärjestelyissä tulee huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, etäisyysvaatimukset ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät viranomaisten antamat määräykset.

 

 

Ilkka Uusi-Uola

maanhankintapäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

 

Jakelu

aoHantikva Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKaupunkiympäristötoimiala, pysäköinninvalvonta