Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, tonttipalvelut 
Maanhankintapäällikkö916.06.2021 

5724-2021 (10 03 01)

Aurajoki SUP GP -melontakilpailun järjestäminen

Lupavalmistelija Kaisa Kauma 14.6.2021:

 

Uusi Sieravuori Oy pyytää lupaa saada järjestää Aurajoki SUP GP -tapahtuman Aurajoessa Tuomiokirkkosillan ja Teatterisillan välisellä alueella 9.7.2021 klo 17.00 – 19.00. SUP-kilpailutapahtuma koostuu alkueristä, semifinaalista ja finaalista, joten Aurajokiosuus ei ole koko aikaa suljettu. Muuta vesiliikennettä voidaan päästää alueelle erien välissä. Yksi erä kestää noin 10 minuuttia. Kilpailupäällikkö ja vesiliikenteenohjaaja liikkuvat Aurajoessa vesiskoottereilla.

 

Kilpailun huolto- ja pysäköintialueena toimii Katedralskolanin piha. Tapahtuma ei vaadi Aurajokirannasta erillistä aluetta. Lähtöpaikalle tulee lippu merkiksi lähdöstä, ajanottaja ja lähettäjä.

Maanhankintapäällikkö Ilkka Uusi-Uola:

 

Päätös          Myönsin Uusi Sieravuori Oy:lle luvan Aurajoki SUP GP -tapahtuman järjestämiseen Aurajoessa Tuomiokirkkosillan ja Teatterisillan välisellä alueella 9.7.2021 klo 17.00 – 19.00. Lupa myönnetään ehdolla, että

 

- Poliisilaitokselta saadaan tilaisuuden järjestämiseksi mahdollisesti tarvittava lupa (poliisilaitos puh. 0295 417 188).

 

- Tapahtumajärjestelyt tulee toteuttaa niin, ettei niistä aiheudu vaaraa kilpailuun osallistuville ja muille Aurajoessa liikkuville.

 

- Järjestäjä siivoaa alueen tilaisuuden aiheuttamista roskista ja jätteistä. Mikäli aluetta ei siivota tapahtuman aiheuttamista roskista ja jätteistä, peritään siivouskulut tapahtumajärjestäjältä.

 

- Tapahtumajärjestelyissä tulee huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, etäisyysvaatimukset ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät viranomaisten antamat määräykset.

 

 

Ilkka Uusi-Uola

maanhankintapäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

 

Jakelu

aoUusi Sieravuori Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX