Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö311.06.2021 

7555-2021 (02 08 00)

Esteetön keinu Kupittaanpuistoon

Vastaava rakennuttaja Anna-Kaisa Kaukola 11.6.2021:

Turun leikkipuistoissa ei ole keinua pyörätuolia käyttäville. Kupittaanpuiston maastonmuodot mahdollistavat esteettömän keinun asentamisen helposti saavutettavaan paikkaan lähelle muita leikkitoimintoja. Esteetön keinu parantaa lasten tasa-arvoa ja puiston palveluita. Kupittaanpuiston esteettömän keinun materiaalihankinnan ja asennuksen suorittaa alueurakasta vastaava Desentti. Keskustan alueurakka toimii palveluallianssina, esteettömän keinun hankinta ja asennus on urakan lisätyötä. Kustannukset maksetaan tehtyjen tuntien ja toteutuneiden kustannusten mukaan. Työn hinta-arvio on 26.000,00 € (alv 0 %).

Infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin:       

PäätösPäätin, että esteetön keinu Kupittaanpuistoon tilataan Keskustan alueurakasta vastaavalta urakoitsijalta Desentiltä (Hovi 12.2.2019 Kylk § 61 1438-2018) annetun hinta-arvion mukaisesti hintaan 26.000,00 € (alv 0 %). Keskustan alueurakka toimii palveluallianssina. Kustannukset maksetaan tehtyjen tuntien ja toteutuneiden kustannusten mukaan.

Hankintayksikköä sitova päätös ei synny tällä päätöksellä vaan erikseen tehtävällä kirjallisella tilausvahvistuksella. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Mari Helin

infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoDestia Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX