Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristö, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö607.06.2021 

7139-2021 (02 08 02)

Automaattisen nopeusvalvontalaitteiston rakentaminen

Kaupunkiympäristötoimiala, käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 3.6.2021:

Kaupunkiympäristötoimialalla on valmisteltu suunnitelmat 12 automattisen nopeusvalvontapisteen lisäämiseen Turkuun. Automaattisen nopeusvalvonnan järjestämisestä tehdään sopimus kaupungin ja poliisin välillä. Kaupungin vastuulle kuuluu hankkia nopeusvalvontapylväät ja kamerakotelot sekä huolehtia nopeusvalvontalaitteiston teknisestä valmiudesta. Poliisi toimittaa nopeusvalvontapisteille kameralaitteiston ja niille raportointitekniikan.

Turun Kaupunkiympäristötoimialan Rakennuttaminen -yksikkö on pyytänyt Tekniikka-Tuominen Oy:ltä tarjousta 12 automaattisesta nopeusvalvontalaitteiston rakentamisesta. Kaupunkiympäristötoimialalla on sopimus liikennevalojen ylläpidosta Tekniikka-Tuominen Oy kanssa.

Uusien automaattisten nopeusvalvontapisteiden lisääminen sisältyy liikenneverkon toimivuuden ja turvallisuuden -hankelistalle liikenneverkon toimivuutta parantavat -kehykseen (kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtaja/ sarja 10 päätöspöytäkirja 22.3.2021 § 43).

Tekniikka-Tuominen Oy on antanut tarjouksen 12 uuden automaattisen valvontapisteen rakentamisesta arvonlisäverottomaan 135.937,00 € hintaan.

Uudet automaattiset nopeusvalvontapisteet toteutetaan Turkuun vuoden 2021 aikana. 

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:                   

PäätösPäätin tilata 12 automaattisen nopeusvalvontapisteen rakentamisen 26.5.2021 päivätyn tarjouksen mukaisesti Tekniikka-Tuominen Oy:ltä arvonlisäverottomaan 135.937,00 € hintaan.

Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoTekniikka Tuominen Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX