Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Loppupvm 31.5.2021, Infran rakennuttamispäällikkö4811.05.2021 

5941-2021 (02 08 00)

Automaattisen nopeusvalvontalaitteiston pylväiden ja koteloiden hankinta

Kaupunkiympäristötoimiala, käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 10.5.2021:

Kaupunkiympäristötoimialalla on valmisteltu suunnitelmat 12 automaattisen nopeusvalvontapisteen lisäämiseen Turkuun. Automaattisen nopeusvalvonnan järjestämisestä tehdään sopimus kaupungin ja poliisin välillä. Kaupungin vastuulle kuuluu hankkia nopeusvalvontapylväät ja kamerakotelot sekä huolehtia nopeusvalvontalaitteiston teknisestä valmiudesta. Poliisi toimittaa nopeusvalvontapisteille kameralaitteiston ja niille raportointitekniikan.

Turun Kaupunkiympäristötoimialan kaupunkiympäristön rakennuttaminen -yksikkö on pyytänyt Oulun Energia Urakointi Oy:ltä tarjousta 12 automaattisesta nopeusvalvontalaitteiston pylväästä ja kotelosta. Poliisihallitus on kilpailuttanut yhdessä Liikenneviraston kanssa automaattisen nopeusvalvontalaitteiston hankinnan ja Oulun Energia Urakointi Oy on valittu laitteiston toimittajaksi. Myös kaupungit hankkivat automaattisiin nopeusvalvontalaitteistoihin kuuluvat materiaalit samalta toimittajalta.

Uusien automaattisten nopeusvalvontapisteiden lisääminen sisältyy liikenneverkon toimivuuden ja turvallisuuden -hankelistalle liikenneverkon toimivuutta parantavat -kehykseen (kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtaja/ sarja 10 päätöspöytäkirja 22.3.2021 § 43).

Oulun Energian Urakointi Oy on antanut tarjouksen 12 uuden mallisten automaattisen valvontapisteen pylväiden ja koteloiden toimituksesta arvonlisäverottomaan 69.800,00 € hintaan.

Uudet automaattiset nopeusvalvontapisteet toteutetaan Turkuun vuoden 2021 aikana. 

Liite 1Oulun Energia Urakointi Oy, tarjous 29.4.2021

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:                    

Päätös

Päätin tilata 12 automaattisen nopeusvalvontapisteen pylväät ja kotelot 29.4.2021 päivätyn tarjouksen mukaisesti Oulun Energian Urakointi Oy:ltä arvonlisäverottomaan 69.800,00 € hintaan.

Sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta myöhemmin tehtävällä sopimuksella tai tilauksella, joka voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen tiedon päätöksestä. Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, hankintaoikaisun vireille saattamista koskevan vaatimuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Hankintaoikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä

Jakelu

aoOulun Energia Urakointi Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytokyra § 48
Liite 1:Oulun Energia Urakointi Oy, tarjous 29.4.2021