Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, pysäköinninvalvonta 
Loppupvm 31.5.2021, Valvontapäällikkö407.05.2021 

2948-2020 (02 08 00)

Mobiilitulostimien hankinta pysäköinnintarkastukseen

Pysäköinninvalvonta ja ajoneuvosiirrot, valvontapäällikkö Roy Sjöblom 7.5.2021:

Turun kaupungin pysäköinninvalvonnassa on käytössä valvontajärjestelmä, jossa pysäköinnintarkastajat kirjoittavat kadulla virhemaksun mobiililaitteella ja tulostavat sen mukana kannettavalla mobiilitulostimella. Uuteen pysäköinninvalvonnan järjestelmään siirryttäessä ja käyttäjäpiirin laajentuessa meillä on tarve kolmelle (3) uudelle mobiilitulostimelle.

Kaksi (2) kappaletta tulostimista menee Turun poliisin käyttöön, jolloin heiltä jää vanhojen, käsikirjoitettujen virhemaksujen kirjoitus ja he voivat siirtyä sähköiseen järjestelmään. Samalla meiltä poistuu näiden käsin kirjoitettujen virhemaksujen manuaalinen tallentaminen järjestelmään ja lappujen tilaaminen ja toimittaminen poliisille, josta olemme vastanneet. Yksi (1) tulostin menee uudelle pysäköinnintarkastajalle.

Tarjouksen otimme viime kierroksen kilpailutuksen voittajalta, (diaari 2948-2020) pitääksemme huoltoketjumme ja toiminnallisuuden turvattuna. Myöskään hinnat eivät kolmen (3) kappaleen tilauksissa muutu oleellisesti.

Liite 1Wisdomic Finland Oy:n tarjous

PäätösPäätin hankkia Wisdomic Finland Oy:ltä pysäköinninvalvontaan kolme (3) kappaletta TSC Alpha 3R bluetooth -mobiilitulostimia ja näihin sopivat suojalaukut olkahihnalla 7.5.2021.

 

Roy Sjöblom

valvontapäällikkö

oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoWisdomic Finland Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX


Liitteet:

Kytopys § 4
Liite 1:Wisdomic Finland Oy tarjous