Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö2110.03.2021 

2975-2021 (02 08 02)

Toijaistentien ja Ruuhikujan ilmajohtolinjojen aluesaneerausurakka

Käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 8.3.2021:

Toijaistentiellä ja Ruuhikujalla suoritetaan ilmajohtolinjojen aluesaneerausta. Ilmajohtolinjat uusitaan maakaapeleiksi. Samoissa vanhoissa puupylväissä on Turku Energia Oy:n ilmajohtoja sekä Kaupunkiympäristötoimialan ulkovalaistus. Aluesaneeraus on kokonaistaloudellisesti edullisinta toteuttaa yhteistyössä kaikkien toimijoiden kesken.

Turku Energian sähköverkot on tilannut työn Turku Energian Verkostotekniikalta aluesaneerausurakan yksikköhinnoin. Aluesaneerausurakka on tarkoitus toteuttaa niin, että kaivuut suoritetaan yhteiskaivuuna sähköverkkojen kanssa kumppaninaan Kaupunkiympäristötoimiala. Kaupunkiympäristötoimiala on pyytänyt tarjouksen Turku Energian Verkostotekniikalta ulkovalaistuslaitteiden uusimisesta.

Turku Energian Verkostotekniikka on antanut tarjouksen Kaupunkiympäristötoimialalle ulkovalaistuslaitteiden uusimisesta. Tarjoushinta on 12.000,00 € (alv 0 %). Sen lisäksi Kaupunkiympäristötoimiala osallistuu omalta osaltaan yhteishankkeen maanrakennuskustannuksiin arvio 12.000,00 € (alv 0 %) osuudella. Kaupunkiympäristötoimialan ulkovalaistuksen laskennallinen maksuosuus Toijaistentiellä ja Ruuhikujalla aluesaneerausurakasta on yhteensä arvio 24.000,00 € (alv 0 %).

Aluesaneerausurakka on toteutumassa 2021 vuoden aikana.

Liite 1Turku Energian Verkostotekniikan tarjous 25.2.2021  

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:

Päätös

Päätin, että Kaupunkiympäristötoimiala osallistuu Toijaistentiellä ja Ruuhikujalla aluesaneerausurakkaan ulkovalaistuslaitteiden uusimiseen Turku Energian Verkostotekniikan antaman tarjouksen mukaisesti maksaen myös oman osuutensa koko hankkeen maanrakennuskustannuksista toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Turun Kaupunkiympäristötoimialan laskennallinen maksuosuus koko työstä on yhteensä arviolta noin 24.000,00 € (alv 0 %).

Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoOy Turku Energia-Åbo Energi Ab
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytokyra § 21
Liite 1:Turku Energian Verkostotekniikan tarjous 25.2.2