Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö405.03.2021 

2929-2021 (02 08 00)

Osallistuminen yhdyskuntateknisten palvelujen asukastyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen 2021

Kaupunkiympäristötoimiala, kunnossapito, vastaava rakennuttaja Jonne Linna-alho 2.3.2021:

FCG Finnish Consulting Group on tarjonnut kunnille mahdollisuutta osallistua tutkimukseen, jossa mitataan yhdyskuntateknisten palvelujen asukastyytyväisyyttä. Tutkimus toteutetaan useissa kunnissa samanaikaisesti ja saman sisältöisenä. Turku on ollut tutkimuksessa mukana vuodesta 1996 saakka. Tutkimus toteutetaan vuoden 2021 keväällä ylläpitoalueittain. Tutkimus toteutetaan verkkokyselynä, siten että kyselystä lähtee myös muistutus. Verkkokyselyn yhteyteen liitetään kyselyaluekartta (liite 2). Kaupunki voi laittaa verkkovastauslinkin omille internet-sivuilleen. Raportti valmistuu elokuussa 2021.

Liite 1FCG Finnish Consulting Group:n tarjous 1.3.2021

Liite 2Kyselyaluekartta

Infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin:

Päätös

Päätin, että Kaupunkiympäristön kunnossapito osallistuu yhdyskuntateknisten palvelujen asukastyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen 3000 otoksella hintaan 6.539,00 € (alv 0 %).

Sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta myöhemmin tehtävällä sopimuksella tai tilauksella, joka voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen tiedon päätöksestä. Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, hankintaoikaisun vireille saattamista koskevan vaatimuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Mari Helin

infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoFCG Finnish Consulting Group Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytokyku § 4
Liite 1:FCG Finnish Consulting Group:n tarjous 1.3.2021
Liite 2:Kyselyaluekartta