Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, tonttipalvelut 
Maanhankintapäällikkö/sarja 107719.10.2020 

10874-2020 (10 03 01)

Turku Street-O -kuntosuunnistusten järjestäminen

Lupavalmistelija Kaisa Kauma 19.10.2020:

 

Turun Metsänkävijät ry pyytää lupaa saada järjestää Turku Street-O -kuntosuunnistuksia keskiviikkoisin 28.10.2020 - 11.3.2021 Turun kaupungin hallinnoimilla alueilla Piispanristillä, Nummenmäellä, Ilpoisissa, Mäntymäessä, keskustassa, Kastussa, Lausteella, Puistomäessä, Yli-Maariassa, Kärsämäessä, Runosmäessä ja Portsassa. Tarkat suunnistusalueet on osoitettu erillisillä kartoilla.

 

Ympäristönsuojelutoimisto on todennut suunnistusalueista, että koska osallistujat liikkuvat yleisillä teillä, poluilla ja puistoissa, ei tapahtumalla ole sen suurempia negatiivisia vaikutuksia kuin normaalilla virkistyskäytöllä.

 

Tonttipäällikkö Timo Laiho:

 

Päätös          Myönsin Turun Metsänkävijät ry:lle luvan Turku Street-O -kuntosuunnistusten järjestämiseen keskiviikkoisin 28.10.2020 - 11.3.2021 Piispanristillä, Nummenmäellä, Ilpoisissa, Mäntymäessä, keskustassa, Kastussa, Lausteella, Puistomäessä, Yli-Maariassa, Kärsämäessä, Runosmäessä ja Portsassa. Lupa myönnetään ehdolla, että

 

- Järjestäjä siivoaa alueen tilaisuuden aiheuttamista roskista ja jätteistä. Mikäli aluetta ei siivota tilaisuuden aiheuttamista roskista ja jätteistä, peritään siivouskulut tapahtumajärjestäjältä.

 

- Tapahtumajärjestelyissä tulee huomioida voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, etäisyysvaatimukset ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät viranomaisten antamat määräykset.

 

 

 

 

Timo Laiho

tonttipäällikkö

maanhankintapäällikön varahenkilönä

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

 

Jakelu

aoTurun Metsänkävijät ry
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX